|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αυτό έβγαλα και εγώ... Αλλά τι μπορώ να κάνω...??? Το μόνο που έχω αλλάξει είναι στον τελευταίο κάδο τα μαύρα πλαστικά τα αντικατέστησα με Sera Siporax...
|
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα όμως δεν εχεις μηχανική φιλτρανση πριν τη βιολογία πράγμα το οποίο δεν είναι καλο
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω την αίσθηση ότι το σιποραξ χρησιμεύει και για μηχανική φίλτρανση.
Τώρα, το τί θα γίνει με το φίλτρο... δεν ξέρω. Αν η φτερωτή είναι ΟΚ και τα έχεις καθαρίσει όλα ![]() Εγώ είδα κι απόειδα, και στο τέλος το άφησα στην άκρη (για περίπτωση ανάγκης) κι έβαλα ένα άλλο... Πολλοί άλλοι όμως ορκίζονται στ'όνομά του που λένε... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Διορθωστε με αν κάνω λάθος για να ειμαι σίγουρος |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το μηχανικο μακαρονι ειναι λειο για αυτον ακριβως τον λογο. ------------------------- Ποση αποσταση ειναι απο το επιπεδο που ακουμπαει ο καδος του φιλτρου (πχ απο το δαπεδο αν το ακουμπας εκει), μεχρι το υψος στο σημειο που μπαινει στο ενυδρειο?
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 29-06-11 στις 12:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Προτείνεται να το επαναφέρω στην αρχική κατάσταση...???
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι
Τώρα όσο αφορά την πτώση πίεσης αφού εχεις κάνει τα πάντα δυο πράγματα συμβαινου η εχεις το φιλτρο χαμηλά και φεύγεις απο τις προδιαγραφές του μανομετρικου η το πιο πιθανό το φιλτρο έχει κουραστεί και έχει πέσει η δύναμη της αντλίας |
|
||||
|
||||
![]()
Θα βάλω τα υλικά όπως ήταν και θα σηκώσω το φίλτρο πιο ψιλά... Θα βάλω κάτω από αυτό ένα ξύλινο κουτί και θα το σηκώσω περίπου 30 πόντους... Να κόψω και τους σωλήνες που θα περισσέψουν...??? Το φίλτρο το έχω περίπου 6 μήνες λες να κουράστηκε τόσο γρήγορα...???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim Mechpro ή μακαρόνι;;, Σε eheim ecco 2034.. | \/ag | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 09-06-11 10:31 |
Eheim ecco 300 ή Flouval 205? Help !!! | nitrox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 34 | 05-04-11 17:07 |
μειωση ροης σε fluval 305 | kgf12345 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 14-03-11 00:15 |
μειωση ροης | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 21-10-07 16:54 |