|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Aν ο μίσχος των λουλουδιων και των φύλλων βρίσκεται πάνω από την επιφάνεια του νερού είναι λωτός. Αν μίσχος, φύλλο και λουλούδι βρίσκονται πάνω στην επιφάνεια του νερού, τότε νυμφαία. Έχουν αρκετές διαφορες όπως τα φύλλα, το μέγεθος, ακόμα και η σύνθεση των πετάλων του λουλουδιού.
Έχεις κάποια πιο κοντινή φωτογραφία?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι βρε παιδιά! Νυμφαία είναι η πελτάτα! Λατινικό όνομα nymphoides peltata.
Ο μίσχος των φύλλων της δεν βγαίνει από το νερό αλλά το άνθος ναι, είναι ψηλότερα, και κρατάει μόνο μια μέρα. Το φυτό όμως καθημερινά δίνει άνθη. Να μια φωτο του λουλουδιού από τα δικά μου.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό είναι λωτός, που δυστυχώς για μας δεν έχουμε δει ακόμα τέτοια λουλούδια στις χώρες μας. Δες το πρώτο βίντεο Λούση....Δεν τα θέλεις? ![]() Αυτές είναι οι γνωστές μας νυμφαίες, τα νούφαρα δηλαδή: και αυτό νυμφοειδές, με σαφέστατες διαφορές από τα άλλα τρία. Είναι με λίγα λόγια μακρινοί συγγενείς και οι τρεις τους... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ουαου!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
... απελπισμένα!!!! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
εκανα ενα νεο φιλτρο για την λιμνη μου ποιο μεγαλο και ποιο σιγουρο
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δώσε λίγες λεπτομέρειες βρε Αποστόλη...πώς σκέφτεσαι να το δουλέψεις? Πώς θα καθαρίζεις ένα τόσο βαθύ φίλτρο?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η μικρη μου λιμνουλα! | kouman | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 284 | 30-03-21 00:55 |
ΜΙΝΙ ΛΙΜΝΟΥΛΑ | Obelix(Reifen) | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 39 | 23-05-15 11:37 |
παρουσιαση της λιμνουλα μου | ilias510 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 28 | 14-07-11 09:06 |
Μινι λιμνουλα | ANEMOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 15-06-09 13:43 |
ετοιμαζω κι εγω την λιμνουλα μου... | thanasis76 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 29-04-08 19:22 |