|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολλά σκέφτομαι...
![]() αν έμενα Αθήνα θα είχα δυνατότητα να ψάχνω τελευταία φορά που έψαξα πολύ αναμονή........τελικά πήρα ότι βρήκα |
|
||||
|
||||
![]()
Καλητερο μπλεξιμο να γυρισεις ολα τα μαγαζια την πρωτευουσας, παρα να σε μπλεξουνε τα γραναζια της γραφειοκρατιας...
Περα απο το οικονομικο της υποθεσης, θα φτιαξεις 2-3 φακελους χαρτομανι για να το φερεις σε περας!Το θελεις? ![]() Με μεγαλο ρισκο να χασεις οτι ξοδεψες και να μην δεχτει η χωρα μας την εισαγωγη σου μια και δεν εισαι εξουσιοδοτημενος να κανεις κατι τετοιο, αλλα και τις ζωες που θες να φερεις... Δεν ξερω τι θες να φερεις, αλλα μιλωντας για κατι περαν ενος μονομαχου για παραδειγμα, που τον ταχυδρομεις και σε φακελακι αμα λαχει με μια γουλια νερο ισα να μην αφυδατωθει, δεν βλεπω και πολυ φως στον οριζωντα... Το εψαξα και συνεχως το ψαχνω αυτο το θεμα γιατι η εχω δυσκολευτει πολυ να βρω καποια ψαρια, η στο μελλων παλι θα δυσκολευτω και σου λεω την εμπειρια μου απλα. Το σοφοτερο ειναι να εξαντλησεις ολες τις πιθανοτητες. Βρες ανθρωπους μερακληδες στο επαγγελμα και θα σε βοηθησουν...εδω βρισκω εγω ψαρια, δεν θα βρεις εσυ?! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κατάλαβα
και σε ευχαριστώ έχεις δίκιο!ξέρω τι ψάρια ψάχνεις και αντιλαμβάνομαι τι λές πολύ καλά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μία επιλογή είναι αν μαζευτούν κάποια άτομα που ενδιαφέρονται για συγκεκριμένα είδη, να απευθυνθούν σε κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα και να συννενοηθούν ωστε να τα συμπεριλάβει στην επόμενη παραγγελία του από τον προμηθευτή του.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα εκανα bid σε μια δημοπρασια στο Aquabid στα τελευταια δευτερολεπτα πριν ληξει η δημοπρασια.Και καποιος αλλος εκανε ''τυχαια'' ταυτοχρονα την ιδια προσφορα και τελικα το ψαρι το πηρε αυτος.Υπαρχει καποια λογικη εξηγηση γι αυτο???Επικοινωνησα με τον πωλητη και μου ειπε οτι δεν γνωριζει γιατι πηρε το ψαρι ο αλλος ενω ειχαμε κανει ιδια προσφορα.Εχω στειλει mail στο Aquabid αλλα δεν εχω λαβει απαντηση ακομα.
|
||||
|
||||
![]()
Ε προφανως τιν εκανε τουλαχιστον ενα δευτερολεπτο πριν απο σενα...
Ετσι ειναι αυτα. |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη αν γινει ιδια προσφορα απο 2 ατομα κερδιζει αυτος που εχει κανει την προσφορα πρωτος?????
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σωστή εισαγωγή ψαριών στο ενυδρείο | ΜΑΝΩΛΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 02-06-08 17:01 |
Θάνατος ψαριών από ανοησία μου! | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 12-11-07 09:19 |
Θάνατος ψαριών μετά από αλλαγή νερού -SOS | Αλεξ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 01-04-04 10:16 |