|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε χρειάζεσαι κανένα ψάρι καθαριστή.Για την άλγη στα τζάμια θα έχεις μια ξύστρα ή ένα μαγνήτη και την άλγη στις πέτρες θα τη χρειαστείς μάλλον,ανάλογα και με τα ψάρια που θα επιλέξεις.Και εγώ προτείνω labido.Ο αριθμός που θα μπορείς να κρατάς στο ενυδρείο σου είναι ανάλογος με πολλά πράγματα.Με τη φίλτρανση,με τα νιτρικά που θα μετράς πριν την αλλαγή,με την αναλογία αρσενικών-θηλυκών,με την επιθετικότητα που θα βλέπεις,με το πόσες κρυψώνες θα δημιουργήσεις και με τη γενικότερη εικόνα των ψαριών.
|
||||
|
||||
![]()
εχω ακουσει για τους synodοntis ως καθαριστες
επισης διαβασα οτι οι labido τρωνε αλγη..... |
|
|||
|
|||
![]()
Εαν δεν βαλουμε το χερακι μας μεσα.... Κανένα ψαρακι δεν προκειτε να κανει το ενυδρείο ετσι οπως το θέλουμε----> ΕΜΕΙΣ
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και ειναι συμβατα γιατι να μην τα βαλουμε μεσα και οσο φανε χερι σιγουρα θα μπει αλλα οσο το δυνατον λιγοτερο λοιπον τι γνωμη εχετε για το συνδυασμο που προτεινα? ------------------------- λοπον εχω τρεις επιλογες 1) labidochromis caeruleus με maingano 2) pseudotropheus demasoni 3) pseudotropheus saulosi με τι??? και ισως.... εντελως αλλλο σκαλαρια με ραμιρεζι αλλα τι πληθησμο??? περιμενω τη γνωση και γνωμη σας ευχαριστω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gladiator : 25-06-11 στις 13:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και από εμένα φίλε μου...
Αν αποφασίσεις να βάλεις labido-maingano θα βάλεις όπως σου είπαν πιο πάνω 4+4..δεν είσαι για παραπάνω ψαράκια ειδικά λόγω του μήκους του ενυδρείου!Μπορείς να το κάνεις και species με μόνο ένα είδος που έτσι έχεις παραπάνω επιλογές στο είδος των ψαριών.. Απλά επειδή σε βλέπω οτι θες να βάλεις πολλά ψάρια(όπως ήμουν και εγώ στις αρχές) να ξέρεις οτι για να λειτουργήσει σωστά το 'σύστημα' σου,τα ψαράκια δεν θα ξεπερνάνε σε αριθμό τα 7-8 σύνολο!Μιλάω πάντα για malawi... Demasoni μπορείς να βάλεις..αλλά είναι δύσκολα ψάρια για κάποιον που πρωτοξεκινάει... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ισως ενα τριτο συνδυσμο (μικρο ψαρι,ησυχο) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|