|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
στα τρια ενυδρεια με διαφορετικα λιτρα 30 120 240 που εχω red cherry τα εξεις αποτελεσματα
στο 120 με φουλ λυπανση φως και co2 ph 6.5 και πολυ φυτο το 80% ειναι κατακοκκινες και το υπολοιπο 20% γκρι με αποχρωση κοκκινου αυτες που βγαζω μετα απο 6 εως 8 μηνες απο τον καθαρισμο του φιλτρου ειναι πιο σκουρο κοκκινο και καποιες μαυρες με ριγα ασπρη στη ραχη στο 240 με λυπανση οποτε περασω απο το ενυδρειο γιατι το εχω στην αποθηκη με φουλ φυτα co2 ph7.5 εχω κοκκινες γκρι καφε πρασινωπες και που και που καμια μαυρη σαυτο το ενυδρειο ειναι και μονες τους με καμια 10ρια αμανο στο 30 χωρις λυπανση και co2 ph7.5 με ευκολα φυτα 11w φωτισμο βγαινουν μεγαλυτερες σε μεγεθος απο τα αλλα 2 βαθυ κοκκινο και μαυρες με ριγα στη πλατη ασπρη σε oλα κατα καιρους εχει γινει ανανεωση αιματος τα συμπερασματα δικα σας εγω δεν βγαζω ακρη οσο και να τις παρακολουθω
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή red cherry | Dimi | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 222 | 11-01-15 19:41 |
Θέματα σχετικά με τροφές για γαρίδες | lucy | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 72 | 26-10-12 08:01 |
Θέματα: Μπορώ να βάλω red cherry σε αυτό το ενυδρείο; | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 38 | 20-10-10 15:26 |