|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για του λογου το αληθες,παρε την λιστα με τα reggaefish...
http://fish.mongabay.com/data/Jamaica.htm Οποτε βρες ενα δυο ειδη και στησε εναν reggae biotope! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και το κονγκό/νιγηρία κλπ είναι αρκετά ράστα φάση
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι ειναι αλλα εγω εψαχνα απο Τζαμαικα.αν βρω ψαρια απο εκει με ψηνει ασχημα να κανω ενα βιοτοπικο Τζαμαικας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα λεω να βαλω ενα κοπαδακι απο καποιο τετρα,ενα ζευγαρακι kribensis και μια ομαδα απο οτοκυκλους.Αν υπαρχει και καμια αλλη ιδεα πειτε τη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φίλε βάλε τα τενιάτους τα κρίμπς-είναι πολύ ρασταφάριαν φάση - ήρεμα και νωχελικά λες και ....ξέρεις....αλλά αν έχουν λόγο (παιδιά δηλαδή) δραστηριοποιούνται
|
|
||||
|
||||
![]()
χχχμμμμ...δεν ειναι καθολου κακα..εγω ελεγα να βαλω τα pulcher αλλα και αυτα ωραια ειναι..
|
|
||||
|
||||
![]()
τα κλασσικά κρίμπς δεν τα έχω ζήσει
αλλά είναι πιο δραστήρια απο τα τενιάτους-απο ότι έχω καταλάβει τα τενιάτους μου ήταν πολύ ήρεμα -νωχελικά- όπως σου είπα ![]() και άλλοι που μίλησα τα ίδια έλεγαν-μόνο στην περίπτωση γέννας γίνονται δραστήρια |
|
||||
|
||||
![]()
κραι μπλοντ αφρηκα κραι μπλοντ!!!:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εντάξει....δεν θέλεις και υπόστρωμα για αφρικάνικα φυτά.....εγώ την βγάζω με παστίλιες λιπάσματος στα κρίνουμ και την λότους....
ελεόχαρις βέβαια ...την έβγαλα...δεν κάνει μία χωρίς υπόστρωμα.... |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη θελω να παιξω και με λιγο πιο δυσκολα φυτα θα βαλω υποστρωμα.Τα apistogramma borelii σκαβουν και αυτα?θα εχω προβλημα?η τα ραμιρεζι?
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτά δεν πρέπει να είναι αφρικάνικα
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω οτι θα βαλω ενα απο τα 2..
|
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα και κανενα pufferακι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον παιδια νομιζω οτι αποφασισα τι θα βαλω..15 ember tetra η serpae tetra,ενα ζευγαρι bolivian ram και μια ομαδα απο 5-6 οτοκυκλους,ψιλοκοκο χαλικακι 1-2mm πολλα φυτα,ξυλο και πετρες λαβας..Τι λετε για την ψαροσυνθεση?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σουπερ ειναι.
Τα 15 τετρα ισως να τα εκανες 10-12,μην φορτωνεις πολυ.
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευεις οτι με ενα fluval 305 θα σηκωσει αυτη την ιχθυοφορτωση?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΨΑΡΟΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΚΡΙΜΠΕΝΣΙΣ | VITO | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 21 | 20-06-11 21:55 |
συμβουλη για ψαροσυνθεση | scooby14 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 23-05-11 22:18 |
Τι ψαροσυνθεση σε βραχωδες ενυδρειο 100 λιτρων? | christosvn | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 20-10-10 15:44 |
Ψαροσυνθεση! | christosvn | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 31-01-10 21:42 |
design-ψαροσυνθεση 54λιτρου | stefoc | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 23-04-09 15:54 |