|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ποσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
------------------------- σκοπευω να το αντικαταστισω με ενα θηληκο μονομαχο. Γιατι ο μονομαχος παει μονος; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη george28 : 23-06-11 στις 13:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου, εχεις το ιντερνετ και εχεις τοσες πηγες πληροφοριων για να μαθεις να κανεις σωστα το χομπυ. Μανι μανι εδω στο site υπαρχουν τοσα. Ειναι κριμα να κανεις βιαστηκες κινησεις που μετα θα μετανοιωσεις. Εδω και στο προφιλ σου που βλεπω, λες οτι εχεις ενα ενυδρειο 60 λιτρα και στην εμπειρια λες ειχα γυαλες και τις εχω ακομα. Ε, αυτο δεν ειναι λαθος? Δεν εχεις διαβασει στο φορουμ οτι δεν πρεπει να μπαινει κανενας ζωντανος οργανισμος σε γυαλες με τοσο λιγα λιτρα και χωρις φιλτρανση κλπ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TO ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ | nikosn | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 39 | 10-12-11 17:55 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | daimosth | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 22-10-10 00:27 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | babis100nx | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 19-09-10 01:12 |
To Πρωτο μου Ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-12-09 13:44 |
το πρωτο μου ενυδρειο | Dionysia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 27-09-09 17:42 |