|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη και εγω που εχω καποιες ανουμπιες πανω σε ξυλο πρεπει να ριχνω λιπασμα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω οτι ενα γενικο λυπασματακι ολα τα φυτα το χρειαζονται που "τρωνε" απο τα φυλλα
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τα ανωθεν φυτα επαναλαμβανω δεν χρειαζεται υποστρωμα ειδικο για φυτα,το κοστος συντηρησης λιπανσης για αυτα τα φυτα ειναι ελαχιστο και δεν θα ξεπερασει τα 40-50 ευρω τον χρονο,και δεν ειναι κανενα πειραμα αυτο.
Και ναι εφοσον οι ανουμπιες σου ειναι πιασμενες στα ξυλα και οι ριζες αιωρούνται στο νερο και δεν ειναι στο θρεπτικο σου υποστρωμα ωστε να τραφουν απο αυτο πρεπει να τραφουν απο την στηλη νερου οπου αυτο μπορει να γινει με ενα υγρο λιπασμα.
|
||||
|
||||
![]()
ποιο μου προτεινετε παιδια? γιατι σε ολα τα πετ σοπ ολο κατι βλακειες μου προτεινουν..
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο που προτεινει πιο πανω ο dimis1978.Εγω εχω δοκιμασει και ενα της dennerle που δεν θυμαμαι πως λεγετε ακριβως για να σου πω και ηταν μια χαρα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τί να βάλω? | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 28-08-09 23:34 |
Να βάλω? | medico | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 26-03-09 21:53 |
τι να βάλω??τι να βάλω?? | vvitos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 24-07-07 09:44 |
Φίλτρο για 100άρι ενυδρείο με γκάππυς | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 31-12-05 11:20 |
να βάλω CO2? | dim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 30-09-04 01:51 |