|
|
|||
|
|||
![]()
Μου έβαλες τα γυαλιά κύριε κορυντορεκτροφέα.
![]() Αλλαγές με φρέσκο, δεν έχει έννοια να αλλάζεις τα νερά μεταξύ τους. ![]() Μια αεραντλία φτάνει πιστεύω, εκτός αν σου ανεβάζει θερμοκρασία. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Από αύριο αλλαγές με φρέσκο νερό... η θερμοκρασία είναι 25 - 26 βαθμούς... Για πάνω από δύο ώρες παρακολουθούσα την αναπαραγωγική διαδικασία τον cory μου (ο ματάκιας! ![]() ![]() Υπάρχει πρόβλημα που τα έβαλα με τα άλλα 3 μικρά...??? Σε πόσο διάστημα μπορούν να μπουν στο μεγάλο ενυδρείο? |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά μήπως γνωρίζει κανένας σε πόσο καιρό μπορούν να μπουν τα μικρά cory στο μεγάλο ενυδρείο...???
|
|
||||
|
||||
![]()
Τοσο ωστε να μην κινδυνευουν απο τα αλλα ψαρια.Εγω τα ειχα βαλει οταν ειχαν περασει σε μεγεθος τον 1 ποντο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ... Σε ποια ηλικία περίπου...??? Τώρα είναι σχεδόν τριών εβδομάδων και είναι σίγουρα ενός πόντου... Πώς ήταν η συμπεριφορά των μικρών στην γενίστρα...???
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θυμαμαι ακριβως γιατι εχει περασει καιρος,αλλα νομιζω γυρω στον 1.5 μηνα.
Στην γεννηστρα καθοντουσαν στα σκιερα μερη οταν δεν κολυμπουσαν. |
|
||||
|
||||
![]()
Κάπως έτσι και σε εμένα... Κάθονται κάπου σκιερά για αρκετή ώρα (την περισσότερη θα έλεγα) και κάθε λίγο θυμούνται να κάνουν μια βόλτα... Στην αρχή φοβήθηκα μήπως κάτι δεν πάει καλά...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θα γίνω πατέρας??? :) | Angel_Nick | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 22 | 12-03-11 22:53 |
Γέννα Cory Albino. | Xapns | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 26-04-10 11:58 |
Έγινα παππούς!! | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 26-02-08 16:46 |
'Eγινα πολύτεκνος πατέρας | proo1 | Ζωοτόκα | 3 | 08-01-07 18:08 |
Έγινα μπαμπάς!!!! | silveraro | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 1 | 04-10-05 20:03 |