|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ!
![]() Φυσικό χαλίκι έχω ήδη (σε διάφορους χρωματισμούς). Υπόστρωμα για τα φυτά; Τα λιπάσματα τα ζητάω έτσι; Ταμπλέτες και απλό λίπασμα υγρό; (Τιμές περίπου για 1 μήνα) Βακτήρια; Εχω στη διάθεση μου και το EasyBalance 500ml. Επίσης έχω την εντύπωση ότι θα δυσκολευτώ να βρω τα είδη που λες! :Ρ |
|
||||
|
||||
![]()
zazel μιας και λες για λιπασματα θα σου προτεινα να παρεις το jbl manado και το jbl aquabasis..ειναι συνδυασμος χωματος και υποστρωματος και ειναι λιπασμενο χωμα..ειναι και πιο οικονομικη λυση και το χωμα περιεχει ολα τα θρεπτικα συστατικα για τα φυτα σου! τα πουλανε σχεδον παντου και κοστιουν 15 ευρω..αν θες να σου πω και που ακριβως στειλε μου pm
|
|
||||
|
||||
![]()
Για τα φυτα που προτεινω δεν χρειαζεται υποστρωμα,την δουλεια αυτη θα κανουν οι ταμπλετες (12 ευρω περιπου οι seachem 10 τεμ.,επαρκουν για 4-6 μηνες)
Γενικο λιπασμα,καλο ειναι το seachem flurish (10 ευρω περιπου) βαζεις στα 100 λιτρα 5 ml την εβδομαδα και το μπουκαλακι περιεχει 250 ml. Απο ψαρια τα pseudomugil -διαφορα ειδη- τα φερνει κατα καιρους το waterinn.eu αλλα και ο Μανθος starfishaquariums.gr Tα hypseleotris τα εχει σημερα διαθεσιμα το waterinn.eu Τα stiphodon τα εχει δει και στο waterinn.eu αλλα και στο PETCITY,διαφορα ειδη απο αυτα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη και εγω που εχω καποιες ανουμπιες πανω σε ξυλο πρεπει να ριχνω λιπασμα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω οτι ενα γενικο λυπασματακι ολα τα φυτα το χρειαζονται που "τρωνε" απο τα φυλλα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τί να βάλω? | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 28-08-09 23:34 |
Να βάλω? | medico | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 26-03-09 21:53 |
τι να βάλω??τι να βάλω?? | vvitos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 24-07-07 09:44 |
Φίλτρο για 100άρι ενυδρείο με γκάππυς | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 31-12-05 11:20 |
να βάλω CO2? | dim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 30-09-04 01:51 |