|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι μεγεθος εχει η θηλυκια?
|
|
||||
|
||||
![]()
12 εκατοστα, με το ματι φυσικα
|
|
||||
|
||||
![]()
Το καλύτερο για σένα θα ήταν εφ' όσον επιθυμείς να ασχοληθείς με την αναπαραγωγή ... να βάλεις ψάρια που να είναι "σωστά" ... για να βγουν και καλοί οι απόγονοι.
Αν πάλι θέλεις να το κάνεις απλά για να δοκιμάσεις ..... ακολούθησε αυτά που γράφει ο Γιώργος.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχω και αλλο ενα ζευγος οι οποιοι ειναι red melon, με αυτους μπορει να δοκιμασω κατι, εχω φιλτρο εξωτερικο μπορω να βαλω αυτο στο ενυδρειο γενηστρα η πρεπει να παρω με αεραντλια;
|
|
||||
|
||||
![]()
και βεβαια μπορεις αλλα οσο και σωστα να ειναι τα ψαρια απο θεμα strain αμα δε θελει το ενα το αλλο υπαρχει ενας μικρος κυνδινος να σκωτοθουνε
επυχυρο πολυ καιρο να βαλω να ζευγαροσουν 2 ρεντ σκιμπερτ ειναι τωρα πανω απο 20 μερες εχθες αλλαξα θυλικια εβαλα μια ρεντ μαλμουρο αυτη που ειχε διαλεξει μονος του ε σημερα καθαριζουν τον κονο ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα ατιμα εχουν προτιμησεις! και δεν ξεχνουν ευκολα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε δημητρη κανε κινηση εγω αργω ακομα τα δικα μου ειναι μικρα!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
περι TDS... | targas21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 04-11-13 17:56 |
Περι TDS... | kwstas_original | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 12-08-10 22:22 |
περιοδος ζευγαρωματος | Δημητρης89 | Bettas | 5 | 11-06-09 08:44 |
μερες ζευγαρωματος?χαμος απο γεννητουρια | GODLIGHT | Malawi | 21 | 17-01-07 12:27 |
Περι Τ5/Τ8/PC ..... | Discos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 10-09-05 22:17 |