|
Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Η χλωρίδα σαν σημαντικό συστατικό ενός υγειούς υγροβιότοπου. Ενισχύει το έργο της φίλτρανσης και μετατρέπει το χώρο σε μια γωνιά ξεκούρασης του πνεύματος και των οφθαλμών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
den einai noufaro auto stin fotografia e :P ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Aν μπορείς, είναι καλύτερα να γράφεις ελληνικά, γιατί οι λατινικοί χαρακτήρες με μπερδεύουν.
Όχι, το φυτό στις φώτο δεν είναι νυμφαίες, αλλά εγχώρνιες ή διαφορετικά ιάκυνθοι του νερού. Είναι εξίσου υπέροχα φυτά, αλλά σαφέστατα λιγότερο ανθεκτικά, κυρίως στις καιρικές συνθήκες. Είναι αλήθεια όμως ότι δεν φυτεύονται σε χώμα, γιατί ανοίκουν στην κατηγορία των φυτών που επιπλέουν στην επιφάνεια, αφήνοντας μόνο τις ρίζες τους στο νερό.
|
|||
|
|||
![]()
και πως αντιμετωπιζω το φαινομενο οτι μαραινεται αυτο και τα μωρα του ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Φως του έχεις; Βαλ'το κοντα σε ενα παραθυρο για να έχει φως.
|
|||
|
|||
![]()
το εχω διπλα σε παραθυρο και εχει μπολικο φως το χτυπαει και ο ηλιος :P
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βαλέ χώμα αν θες ώστε να τρέφετε από τα συστατικά του χώματος(δεν φυτεύετε). και αφού δεν θα έχεις ψαριά μέσα βάζε βιταμίνες για φυτά ενυδρείου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα το έλεγα δύσκολο φυτό.
|
||||
|
||||
![]()
Σου πουλήσανε τον υάκινθο για νούφαρο; Εμένα μου λέγανε ότι το Pistia stratiotes είναι νούφαρο!!! Δεν είναι νούφαρο τους έλεγα και μου απάντησαν "δουλειά μας είναι! δεν ξέρουμε;"
Κι όμως έχουν μαύρα μεσάνυχτα!!! Για τον υάκινθό σου πιο σωστό βρίσκω να είναι εκτός σπιτιού κι όχι μέσα. Θα συνέλθει πιο γρήγορα! Μην ξεχνάμε ότι είναι φυτό που θέλει άμεσο ηλιακό φως, και φυσικά νερό πλούσιο σε θρεπτικά. Κι όπως σου είπαν τα παιδιά, οι αλλαγές δεν είναι ότι πιο σωστό, συμπλήρωμα νερού θέλει όταν κατέβει η στάθμη του. Να πω και το άλλο, τώρα που το έχεις μέσα ίσως έχει γίνει πολύ τρυφερό και αν το εκθέσεις απότομα στον ήλιο να καεί. Θέλει προσαρμογή, στην αρχή σε ημισκιά και μετά στον ήλιο.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Tags |
νουφαρο, μωρα, μωρα νουφαρα, συμβουλες |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σας αρεσει το κοκκινο; | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 51 | 09-03-11 02:00 |
Χαριζετα νουφαρο | ANEMOS | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 0 | 11-05-10 09:19 |
νουφαρο | tornos | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 4 | 18-08-08 15:31 |
NO2 στο κοκκινο!!! | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-02-08 20:58 |
το κοκκινο πρασινο | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 20-09-06 09:50 |