|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Νέα από το μέτωπο:
τα φυτά στο rainforest μου έκαναν μια χοντρή σκεπή όπου βρίσκουν καταφύγιο οι γαρίδες κ κάνουν βόλτα τα σαλιγκάρια που κ που. Μετονομάζω το ενυδρείο σε Mayan lost city ![]() Απώλειες 2 σαλιγκάρια. Το ένα ήταν σε χάλια κατάσταση δεν ξέρω γιατί κ το έβγαλα μισοψόφιο κ το άλλο είχε δραπετεύσει το βράδυ κ το βρηκα την άλλη μερα. Πλέον 5 σαλιγκάρια μονο (κ πολλά είναι). Αφίξεις: μερικά δεκάδες βρέφη γαρίδων ![]() θερμοκρασία πήρε την ανηφόρα αλλά την αντιμετωπίζω με έναν ανεμιστήρα μεγαλούτσικο (15cm) απο carefur που φυσάει από πίσω από το ανασηκωμένο καπάκι. Χωρίς ανεμιστήρα >28, με ανεμιστήρα 26 (όσο τον χειμώνα). Ο ancistrus μου το βράδυ παίζει μπάλα με τα σαλιγκάρια. Λέτε να πάθουν τπτ? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχαριος | On_Klik | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 09-10-09 13:34 |
Amazon black water aquarium | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 28 | 10-07-09 20:42 |
Αρχαριος - Αρχαριος - Αρχαριος | ntzianam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-10-07 15:25 |
τρύπες σε amazon sword... | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 01-06-06 14:55 |
Παραγγελια σε Amazon... | Manogr | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 16 | 07-10-05 10:19 |