|
|
||||
|
||||
![]()
Αν η αγωγή αντιβίωσης πέτυχε τον σκοπό της δεν χρειάζεται να την επαναλάβεις. Επειδή όμως υπάρχει ο κίνδυνος τα ψάρια σου να υποτροπιάσουν ή και να τα "τινάξουν"( λόγω εξάντλησης) από την αμμωνία,λόγω εξόντωσης όλων των βακτηριδίων,προχώρησε σε μεγάλες αλλαγές νερού και σκούπισμα βυθού , μέχρι να επανέλθει ο κύκλος αζώτου (κάποιο
μπόλι θα επίσπευδε την διαδικασία). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στις οδηγίες του Baktopur δεν γράφει πως καταστρέφει όλα τα βακτηρίδια, πράγμα που αναφέρεται στις οδηγίες του Baktopur Direct. Μήπως δεν κινδυνεύω τόσο?? ( Εννοείται πως θα κάνω σήμερα μία μεγάλη αλλαγή νερού ). |
|
||||
|
||||
![]()
Ειμαι στην διαθεση,του οποιοδήποτε εφόσον μπορώ να βοηθήσω,συνεπώς δεν
χρειάζεται να ανησυχείς. Όσον αφορά το ερωτημά σου ας περιμένουμε να απαντησει κανένας άλλος γιατί δεν το γνωρίζω.Αν κάνεις κάποια τεστ αμμωνιάς και νιτρωδών θα το ανακαλύψεις μόνο σου. |
|
|||
|
|||
![]()
Την ίδια (λογικά) αρρώστια την εχω καταπολεμήσει με myxazin ! Εαν επανελθει δοκίμασε το.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε ευχαριστώ. Δεν το γνώριζα το συγκεκριμένο. Εάν ξαναπαρουσιαστεί για να μην ξαναρισκάρω τα υπολοιπα ψαρια και την βιολογια του ενυδρειου, θα αγοράσω ενα μικρο για καραντίνα. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ειναι η ίδια αρωστια τελικα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λίγο καθυστερημένα στέλνω και τις φωτογραφίες του χρυσόψαρου
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σημάδι στον δίσκο μου..Πληγή ή άρρωστο?? | cobaingr | Δίσκοι | 51 | 04-05-10 12:34 |
Σημάδι σε Σεβερουμ | antheod | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 25-11-08 13:45 |
κόκκινο φυτό | VASKOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 27-01-07 21:11 |
Κόκκινο εξόγκωμα | Blanch | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 19-10-05 18:55 |
Σημάδι μυστήριο | gemini_str | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 18-06-04 14:24 |