|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquariumlife.net/profiles...eco/100057.asp
αυτο επανω ειναι το προφιλ του πλεκο..κοιτα σε τι μεγεθος φτανει !!!!! 20 ιντσες δηλαδη μπορει να φτασει τα 50 εκατοστα :/ και τα χρυσοψαρα ειναι κρυου νερου και ο πλεκο ειναι τροπικο ψαρι..δεν θα σου δωσω συμβουλες γιατι ειμαι και εγω αρχαριος αλλα ψαξε λιγο στο google να δεις τα προφιλ των ψαριων αυτων.εγω αυτο κανω και στην συγκεκριμενη περιπτωση βγαζει ματι..για μενα κρατα η τα χρυσοψαρα η τον πλεκο! αν και αυτον σε λιγο καιρο δεν θα ξερεις που να τον βαλεις |
|
|||
|
|||
![]()
120 λιτρα νερο λες δεν θα ειναι ευχαριστημενος?
|
|
||||
|
||||
![]()
ξερω γω..αν γινει πες 30 εκατοστα πως θα μπορει να εχει χωρο να κινηθει να φαει κτλπ..θα βασανιζετε τζαμπα..και εμενα μου προτειναν σε πετ σοπ να παρω και ειδα ποσο φτανουν σε μεγεθος και μου λεει ότα γινει τοσος φερτον πισω να σου δωσουμε αλλο.. και εβλεπα ενα ενυδρειο 120 λιτρα με 4 πλεκο γυρω στα 25 εκατοστα και μου λεει αυτοι ειναι απο αλλα παιδια που μας τουσ επιστρεψανε.....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οποτε μαλλον θα τον γιρισω και εγω πισω αν δω οτι θα ξεφυγει σε μεγεθος!
|
|
||||
|
||||
![]()
κανε ότι θες δικο σου ειναι το ενυδρειο !! απλα προσπαθησε να βγαλεις προς το παρων να κρατησεις ενα απο τα δυο ειδη.δηλαδη η τα χρυσοψαρα η τον πλεκο..δες σε πετ σοπ αν έχουν και αλλα ψαρια τροπικα να βαλεις μεσα ειναι πολυ ομορφα !
|
|
|||
|
|||
![]()
το παλευω με την αμωνια...οι τελευτεες μου μετρισεις δεν ηταν ικανοποιιτικες!!οταν θα φιγει η αμωνια σκεφτομαι να αλλαξω ψαροσυνθεση
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινουριος στο χομπι! | dimitrisemm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 18-03-10 13:18 |
καινουριος jager | chris7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 10-02-10 18:30 |
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ | zidane1989 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 05-12-08 20:57 |
Ο καινουριος!! | hlias | Bettas | 8 | 28-02-06 00:52 |