|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ με τον ΜΙΜΗ τον ψαλιδοχέρη..
![]() Αν σου αρέσει το συγκεκριμένο είδος εγώ σου προτείνω να πας να πάρεις άλλα 4 ψαράκια ακόμα να έχεις πιθανότητες να σου βγουν τουλάχιστον 3 θηλυκά... |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο εχω σκοπο να κανω.Να κανω χαρεμι...Γιαυτο ρωταω για να ξερω το χρωμα να διαλεξω...Το λευκο ή το κιτρινο....?Αν στα λευκα ειναι περισσοτερες οι πιθανοτητες να ειναι θυληκα τοτε να παρς λευκα...
|
|
||||
|
||||
![]()
προσεξε στην κανονικη μορφη του θηλυκου auratus την ουρα. διαχωριζεται σε 2 διαφορετικα χρωματικα μερη..το επανω και το κατω.
κοιτα και την ουρα του αρσενικου. δε συμβαινει το ιδιο. κοιτα τωρα τις φωτο που ανηρτησες. στην πρωτη φωτο αν και με αλλα χρωματα λογω αλφισμου η ουρα χωριζεται σε 2 μερη...αρα? θηλυκο. στη 2η φωτο δε συμβαινει αυτο...αρα?? αρσενικο. ετσι το αντιλαμβανομαι τουλαχιστον εγω...λες να χρειαζομαι γυαλια ?? ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ενδιαφερον παρατηρηση...Ετσι ειναι και στα δικα μου.Το λευκο με διχρωμη οπως λες και το κιτρινο με μονοχρωμη...Το ηξερες αυτο ή τωρα το παρατηρησες?Εχει αλλος την ιδια πεποιθηση?
|
|
||||
|
||||
![]()
παρατηρηση ειναι γιατι με προβληματισε το θεμα σου και εψαξα φωτογραφιες..
οχι δεν ειναι γνωση που βρηκα καπου και δε πρεπει να την εκλαβεις ως τετοια.
|
|||
|
|||
![]()
Μαλιστα...Ελπιζω να εχουμε και αλλες αποψεις στο θεμα....Η χρωματικη διαφορα σε τι οφειλεται?Ξερεις?Δηλαδη μπορε σε μια γεννα τα μισα να ειναι πορτοκαλοκιτρινα και τα αλλα μισα ασπρα?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διαχωρισμος φυλου hemichromis lifalili | takis07 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 3 | 18-03-11 18:06 |
Διαχωρισμος φυλου Πλατυ | SOFI | Ζωοτόκα | 8 | 26-07-10 14:04 |
Melanochromis Auratus | Moutralewn | Malawi | 2 | 23-08-08 15:41 |
Melanochromis auratus | anasios | Malawi | 5 | 04-01-06 23:56 |
Melanochromis Auratus | Discos | Malawi | 6 | 13-05-03 15:10 |