|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε in the pond αυτην την στιγμη ολα τα ψαρια ειναι στο ph που χρειαζονται..κανενα δεν ειναι στο οριο..ειναι ολα στον μεσο όρο ph που συνισταται οποτε ειναι ολα καλα...αν βαλω τυρφη ισως δεν ειναι γι αυτο λεω ότι δεν θα το κανω αυτο..
------------------------- τετρας εχω 2 black phantom kai 2 white skirt.. το ότι δεν ειναι κοπάδι ειναι λα8ος αλλα αυτο θα το διορθωσω και θα δωσω τα white skirt και θα παρω αλλα 4 black phantom ειναι απιστευτα !! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη faceck : 16-06-11 στις 10:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αφου ειναι καλα, γιατι ρωτας πως θα κατεβασεις το πεχα?
|
||||
|
||||
![]()
γιατι στην αρχη ειπα να το κανω μηπως ειναι καλυτερο για τα ψαρια αλλα στην συνεχεια ειδα ότι τωρα σε αυτο το ph Που τα εχω ειναι ενταξει ολα τα ψαρια αν το χαμηλωσω ίσως κανει περισοτερο κακο απο τι καλο! τα γκαποπλατυ θελουν απο 7 εως 8-8,5 και τα τρετροκορυντορακια απο 6-7,8!!!! και εγω έχω τον μέσο όρο 7,2 και δεν θελω να μπω σε αλχιμειες να δοκιμαζω αλλα..
------------------------- ΑΡΙ 1983 Τα εχω και τα γκαποπλατακια απλως απαντησα στο αλλο παιδι για τα τετρας που εχω μεσα ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη faceck : 16-06-11 στις 11:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
φιλος σε πόσα λιτρα έχεις όλα αυτά?
|
|
||||
|
||||
![]()
σε 60 λιτρα ενυδρειο τα εχω ολα συνολο 14 ψαρια ! τον οκτωβρη θα παρω και ενα 240 ομως!
|
|
||||
|
||||
![]()
τα ψαρια σε οτι πεχα και να τα βαλεις επιβιωνουν αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ζουν καλα... το ζητουμενο ειναι να τους δωσουμε οσο καλυτερες συνθηκες γινεται.. γι αυτο καλο ειναι να εχουμε υψηλο πεχα οταν εχουμε ψαρια που θελουν πεχα>7 και οσο το δυνατον χαμηλοτερο σε ψαρια που θελουν πεχα<7... ακομα και δισκους να βαλεις σε πεχα 7,5 θα ζησουν.. το θεμα ειναι ποσο θα αντεξουν σε τετοιες συνθηκες... διαφορετικα θα ειχαμε ολοι πεχα 7 και θα βαζαμε οτι θελουμε στα ενυδρεια....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tα πλατογκαπια που ειπες αρχηκα τι απεγηγαν?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πωσ θα κατεβασω το ph με χορις χιμικα απο το πετ σοπ???? | panos tsokas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 26-02-11 11:24 |
τι γινεται...??? | tedy069 | Malawi | 2 | 03-03-10 11:42 |
πως γινεται? | prospathw | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 06-01-10 22:48 |
γινεται; | Σπύρος Μ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 23-03-08 17:14 |
τι γινεται???????? | GP250381 | Δίσκοι | 1 | 27-08-06 20:54 |