|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
+1 ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ στα έχω ξαναπεί.Για εμένα,πρόσεξε μερικά πραγματάκια που έχω δει πως είναι σημαντικά (μεγαλύτερη ομάδα αρχικά-πολλές κρυψώνες-καλές αλλαγές-μόνο φυτική τροφή) και θα πάει μια χαρά.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα ολα οσα λες...αλλα γιατι φυτικη τροφη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή την στιγμή μέσα στο ενυδρείο είναι μόνο τα labidos..μόνα τους!
Θα μου άρεσε ο συνδυασμός τους με τα demasoni αλλά δεν ξέρω αν γίνεται σε 100x40 και 230 λίτρα!Έστω και ένα ζευγάρι labidos αν μπορούσα να κρατήσω ωραία θα ήταν.. Lans..φυτοφάγα δεν είναι;;οπότε γιατί αναρωτιέσαι;; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ΥΓ. Εχεις δικιο.
----------------------------------------------------------------------------------------- Να είχα και μια λιμνούλα... ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lans : 15-06-11 στις 14:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Aς μου πει κάποιος για αυτό..θα μπορέσω ή ούτε να το σκέφτομαι;;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα οταν μεγαλωσουν σε καποιους μηνες...ακομα και τα 10 ειναι πολλα για 200 λιτρα. ![]() Ασε που τα ντεμασονι ειναι Highly Aggressive...βεβαια μην ξεχνας οτι αμα απο μικρα συνηθίσουν την παρουσια των καερουλεους να μην εχεις προβλημα στην αρχη τουλαχιστον...αλλα σίγουρα δεν θα μπορεσουν σε τοσο μικρο μηκος ενυδρειου. |
|
||||
|
||||
![]()
Μα σίγουρα δεν θα μείνουν 10..μπαίνουν τόσα γνωρίζοντας οτι ο αριθμός θα μειωθεί αρκετά!μην σου πω οτι θα χρειαστεί να βάλω παραπάνω από 10 για αρχή...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το μήκος πράγματι με προβληματίζει και εμένα.Από τις έως τώρα αναφορές,τα ντεμασόνι δεν ασχολούνται με οποιοδήποτε ψάρι έχει τελείως διαφορετικό χρώμα και δεν έχει ρίγες.Στα λάμπιντο δε θα δίνουν πολύ σημασία.Αλλά αν το επιχειρήσεις,προσπάθησε να δημιουργήσεις πολλές κρυψώνες.Όσο το δυνατόν περισσότερες.Η επιθετικότητα είναι ένα θέμα που πιστεύω ότι με πολλές κρυψώνες θα το ξεπεράσεις.Η φίλτρανσή σου,όμως,θα πρέπει να είναι εξίσου καλή.Τα ντεμασόνι θα είναι πολλά και με γέννες θα γίνουν ακόμη περισσότερα και το να τα βγάλεις δεν είναι εύκολο και τα λάμπιντο είναι μεγάλα ψάρια.Δοκίμασέ το λέω εγώ με καλή φίλτρανση και πολλές κρυψώνες.
Ας ακούσουμε και άλλες γνώμες.
|
||||
|
||||
![]()
Είναι όχι απλά φυτοφάγα,αλλά από τα φυτοφάγα mbuna με τα μακρύτερα πεπτικά συστήματα.Αυτό σημαίνει πως οποιαδήποτε τροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτείνη ζωικής προέλευσης μπορεί εύκολα να προκαλέσει το γνωστό malawi bloat.¶ρα,η τροφή τους πρέπει να είναι αμιγώς φυτικής προέλευσης για να μην υπάρξουν τέτοια προβλήματα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γλυκό νερό, αλλαγή ψαροσύνθεσης;;; | Loucritia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 02-03-11 17:58 |
Τι να κάνω | Foveras | Malawi | 3 | 18-03-10 09:27 |
Αφού δεν θα το κάνω θαλασσινο... θα το κάνω γλυκό! | crywolf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-01-10 23:38 |
Πως να κάνω αλλαγή νερού σε ενυδρείο 400 lt για αφρικάνες | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 12-05-08 07:38 |
Σκέφτομαι για DIY ενυδρείο.Την βοήθειά σας παρακαλώ. | Johnkokk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 04-02-05 22:41 |