|
||||
|
||||
Αγορα corydoras
ενδιαφερομαι για corydoras sterbai ,adolfoi,julii,panda οποιος εχει ασ επικοινωνησει μαζι μου!! επισης αν δεν εχετε μπορειτε να με βοηθησετε και να μου πειτε που μπορω να βρω εδω στην αθηνα και τιμες? μεχρι τωρα έχω βρει μονο τα λεοπαρντ που νομιζω ειναι τα sterbai με 7 ευρω το ενα !?!?!?!? ελεος..
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikeepidio : 14-06-11 στις 15:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
καλα σιγουρα στο waterin θα εχει αλλα απο το σπιτι μου ειναι κανα 40λεπτο και φοβαμαι μην ψοφησουν στην διαδρομη..
|
|
||||
|
||||
Εχει στην καβαλα sterbai και σε καλη τιμη εγω αγορασα απο εκει.
|
||||
|
||||
Mπορουν να αντεξουν πολυ περισσοτερο απο 40 λεπτα...
|
|||
|
|||
Στα πακετάρουν σε κουτί από φελιζόλ
|
||||
|
||||
Κ χωρις κουτι μια χαρα επιζουν.
Το waterinn φερνει καποια cory τα οποια ονομαζει julli αλλα στην πραγματικα ειναι τα trillineatus.Julli απ' οτι εχω διαβασει δεν εχουν ερθει Ελλαδα. |
|
|||
|
|||
Έτσι όπως τα λές... Έχω μια 6αδα
|
||||
|
||||
Και τα adolfoi που φέρνει σε μένα ήταν duplicareus (μικρή η διαφορά, προς το καλύτερο τα duplicareus)
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...1&postcount=66 http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...&postcount=105
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
theodor Πολυ ωραιο ενυδρειο και αυτα τα κορυς ειναι τα αγαπημενα μου και ασ ειναι duplicate..τετοια θελω και εγω..αλλα ουτε σκεφτομαι να παρω απο καβαλα και να μου τα φερουν σε συσκευασια δωρου αλλα ουτε δυστηχως να διαθεσω 42 ευρω να παρω 6 corys οποτε με βλεπω για αυτα που εχω bronze αντε και βαρια κανα panda
|
|
||||
|
||||
Πρόσεχε μόνο, γιατί τα πάντα είναι από τα πιο ευαίσθητα cory. Θέλουν καλά στρωμένο βυθό (όπως όλα) και σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες. Πάνω από τους 24οC μπορεί εύκολα να τα χάσεις. Τέτοιες θερμοκρασίες δύσκολα θα πετύχεις το καλοκαίρι.
Στη θέση σου θα πήγαινα σε trillineatus και αν είχα μεγαλύτερο ενυδρείο και δε με πείραζαν οι "ανασκαφές" σε sterbai...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
καλα τα λες και εγω γι αυτο δεν πηρα τα panda γιατι ακουσα αυτην την ευαισθησια που εχουν..οποτε θα προτιμησω κατι αλλο τα μονα που εχουν ομως σχετικα φθηνα ειναι τα bronze που εχω και γενικα μεγαλωνουν πολυ και δεν θελω..και τα albino που δεν μου αρεσουν και πολυ..τωρα τα στερμπαι και τα τριλλινεατους που λες εχουν 7 ευρω..δυσκολα τα πραγματα..και μιας και ξερεις ποια κορυς δεν μεγαλωνουν πανω απο 4-5 ποντους?
|
|
||||
|
||||
Τελευταία είχε κ τα habrosus.Ένα από τα 3 είδη κορυ-νάνος που φτάνουν περίπου τα 3,5 εκατοστά.Τα είχε στα 2,8 ευρώ.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
corydoras trilineatus ή corydoras julii; | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 03-04-11 11:14 |
corydoras | GENITORAS | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 26-09-09 15:26 |
Corydoras | yannis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 14-12-05 10:25 |
Corydoras XXL... | X_nikolas | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 31-07-04 22:30 |