|
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρειο ξερω οτι δε κανει και σε ενα μηνα θα το αλλαξω.τα ψαρακια τα πηρα απο πετ σοπ και ειναι απο τον Κλεοβουλο.το χρωμα τους οταν τα πηρα ηταν πιο κιτρινο και αλλαξε μετα απο 3-4 μερες αφου τα αγορασα.ισως λογο προσαρμογης στο καινουριο περιβαλλον τους
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού είναι απ' τα δικά μου δες τον μπαμπά τους
![]() http://s237.photobucket.com/albums/f...rrent=6564.jpg είναι Neolamprologus leleupi "Karilani"(το νησάκι γύρω απ' το οποίο ζουν) και έχουν έντονο κιτρινο-πορτοκαλί χρώμα (ούτε στην φωτο φαίνεται καλά). Η αλλαγή στο χρώμα μπορεί να οφείλεται στο στρες της προσαρμογής, στην ποιότητα του νερού, στη διατροφή, στο σκούρο ή φωτεινό περιβάλλον... (έλα όποτε θέλεις να δεις τα αδελφάκια τους ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κλεοβουλε το χρωμα τους ηταν ετσι τις δυο πρωτες μερες που τα αγορασα.θελω να πιστευω οτι ειναι λογο προσαρμογης.οσο για τις κρυψωνες εχω παρα πολλες γιατι εχω βαλει μεσα πολλες πετρες λαβας σχεδον το μισο ενυδρειο.η πλατη ειναι βαμενη μπλε σκουρο απο φωτισμο εχω μια λαμπα τ5 νομιζω 18w και θερμοκρασια 24-26.υποστρωμα κοραλιακη λευκη αμμος οχι πολυ ψιλη και φυτεψα και δυο φυτα που δεν τα βρηκα πως τα λενε ακομα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NEOLAMPROLOGUS LELEUPI | rawnerve | Tanganyika | 14 | 28-02-11 20:31 |
Γέννα Neolamprologus Leleupi | rasbora | Tanganyika | 4 | 19-10-08 23:35 |
αλλαγη χρωματος? | tzimakos | Bettas | 10 | 01-08-06 23:38 |