|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε το σκεφτομαι σοβαρα αλλα δεν εχω χωρο... Παντως υπαρχει μια περιπτωση... Επισης αλλη μια λυση ειναι να βγαλω το background γιατι πιανει χωρο και λιτρα... Τωρα αν καταλαβω οτι παιζουν δυο αρσενικα θα ηταν ακομη μια λυση να βγαλω το ένα... Αλλα δεν ξερω καθε αλλαγη θα σημαινει οτι ξεκινανε ολα απο την αρχη και αυτο δεν ειναι οτι καλυτερο για τα ψαρια..
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο πρεπει νανε αρσενικο,ειναι πανεμορφο.
http://db.tt/Z8oo61Y και να βγαλεις το background παλι δυσκολα τα πραγματα.
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχή με τα ψαράκια
![]() γενικά όσα ποιο πολλά λίτρα τόσο ποιο καλά... ![]() Εάν διαπιστώσεις έξτρα αρσενικά... καλά είναι να τα βγάλεις και να υπάρχει μόνο ένα.
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου ρε Γιαννη!
ακομα πιστευω ειναι πολυ νωρις για να καταλαβει τι παιζει με τα ψαρια του και πια ειναι τα θηλυκα η αρσενικα. Πρεπει να περιμενει ακομα λιγο.
|
|||
|
|||
![]()
ΕυχΑριστω. Για τις συμβουλες σας. Αυτο που μου λινκαρες μιμη πιστευω και γω πως ειναι αρσενικο απλα μεχρι χθες τα ψαρια στο ενυδρειο ειχαν χωρισει το χωρο τους τα τρια νεα σε μια μερια και τα δυο παλια στην αλλη και κανενα δν πηγαινε απο την μια στην αλλη πλευρα. Επισησ το ενα απο τα τρια , το μαλλον αρσενικο μεχρι χθες που τα παρατηρουσα ειχε μια συμπεριφορα σα να επιτηρει τα αλλα δυο νεα ψαρια και ολα καθοταν αρκετα κοντα μεταηυ τουσ.
Πιστευω θελουν το χρονο τους και θα δουμε |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας και παλι.. Μετα απο 5 μερες συμβιωσης κατεληξα οτι τα δυο απο τα τρια νεα μαινγκανο που αγορασα ειναι μαλλον αρσενικα... Αυτο το διαπιστωσα κυριως γιατι ειναι τα μονα που σε επιθεση του παλιου αρσενικου απαντουσαν κ πολλες φορες γινοταν μαχη ... Ακομη μια παρατηρηση ειναι οτι μετα τη πρωτη μερα και τα τρια νεα ψαρια ηταν αραγμενα σε μια γωνια και ο παλιος αρσενικος εδειχνε πως δισταζε να παει στη μερια τους σα να φοβοταν μεχρι που οσο περνουσαν οι μερες αρχισε να τσακωνεται καμια φορα τη μερα και με τα δυο... Εχω αποφασισει να τ βγαλω τα δυο αρσενικα εβαλα και αγγελια αλλα θα ρωτησω και σε πετ σοπ αν ενδιαφερονται...
Για τ μονο που ανησυχω ειναι να μην μου ψοφισει κανενα μεχρι να βγω απτο στρατοπεδο και να βρω ανοικτα καταστηματα... |
|
||||
|
||||
![]()
μην ανησυχεις αντεχουν πολυ ξυλο ειναι σκυλια
αν δεν δεις σοβαρα χτυπηματα και φαγωμενες ουρες μη φοβασαι τιποτα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεα γεννα maingano | ΜΙΜΗΣ | Malawi | 26 | 03-07-11 20:17 |
Πρησμένο maingano!! | \/ag | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 04-05-11 19:58 |
Γεννα maingano. | ΜΙΜΗΣ | Malawi | 22 | 27-03-11 11:55 |
Ζήτηση Maingano | Κλεόβουλος | Malawi | 2 | 04-04-09 10:40 |