|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
http://www.google.gr/search?um=1&hl=...ithon%20corona Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostasz87 : 12-06-11 στις 19:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
F1 ειναι η πρωτη γεννα απο αγρια.
Αυτα ειναι "wild" ![]() ------------------------- Παράθεση:
Εχω δυο zebra με καμια 20αρια helena σε μικρο ενυδρειο και δεν τα εχουν πειραξει εδω και πολυ καιρο. Παρολο που δεν εχουν αφησει λαθρεπιβατη ουτε για δειγμα. Στο μεγαλο ενυδρειο εχω παρα πολλα helena και 3 zebra και δεν τα εχουν πειραξει επισης. Applesnail μονο ελαχιστα μικρα μεχρι 3 μηνων πειραξαν, απο τα 200-250 που βγηκαν. Ισως και να τα ειχαν τιναξει ηδη ομως.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 12-06-11 στις 23:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω... Αλλοι λενε οτι την εχουν πεσει και σε μεγαλύτερα apple. Ισως ισχυει αυτό που λεει ο Γιαννης για τα zebra nerite. Μαλλον τα έχεις καλοταϊσμένα τα σαλιγκάρια σου εσύ!
|
||||
|
||||
![]()
Θα το σκεφτομουν οτι τα καλοταιζω, αλλα ετσι δεν θα αφηναν και τους λαθρεπιβατες ησυχους?
|
||||
|
||||
![]()
Καλα τα λετε απλα εγω δεν θελω ούτε λαθρεπιβατες και γι αυτο εχω παρει τα helena εχω τρια να παρω και αλλα λετε? και γενικα επειδη έχω λαθρεπιβατες απλα εκτοσ απο ενα που ειδα να τρωνε δεν εχω δει τιποτα αλλο..γενικα με τι αλλο τρεφονται?εσεισ τα ταιζετε ξεχωριστα η τα αφηνετε απλα να φανε οτι βουν και αμα βρουν?
|
|
||||
|
||||
![]()
ramshorn τρωνε τα helena? εχω αρχισει και πηζω
|
|||
|
|||
![]()
Μόνο τα μικρά τρώνε, και επειδή γεννιούνται πολλά κάποια και από αυτά θα επιζήσουν, εκτός αν έχεις μεγάλο πληθυσμό από helena.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις δίκιο....μάλλον πρέπει να το ψάξω περισσότερο με τα F...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
zebra nerite snails | \/ag | Σαλιγκάρια | 4 | 23-03-11 17:05 |
Zebra nerite snail | Koninos | Σαλιγκάρια | 8 | 02-02-11 23:08 |
Ειναι αυτα αυγα σαλιγγαριων? | daimosth | Σαλιγκάρια | 4 | 18-10-10 10:56 |
Βιντεακια απο τα Zebra Nerite Snails μου | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 27-08-07 17:41 |