|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
σημερα αναπνεει κανονικα και απο τα δυο βραγχια.θα τον εχω υπο στενη παρακολουθηση και αν στραβωσει κατι θα σας σφιριξω.ανησυχησα γιατι εδω και εναμισι μηνα απο το ικ πηγα σε χεξαμιτα και καπακι σε φινροτ.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 80x40χ50 130λ καθαρα 2. ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ:3 μηνες 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ (ΑΡΡΩΣΤΟΥ) ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ: 4. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 28 5. ΨΑΡΙΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ): 5 δισκοι 6. ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ):1 σαλιγγαρι κανιβαλος¨και 1 αλγοφαγο 7. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 26 8. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ: 3-4 μερες 40% 9. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ: 11-06 10. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ: 4 φορες σπιρουλινα και d-50 plus διαβασε μονο τα κοκκινα και θα βρεις τη φταιει 130 λιτρα για γεννηστρα κανει οχι 5 ψαρια μεσα θεσ καθε μερα αλλαγη νερου οχι καθε 4 -40% δε βλεπεις οτι τα στρεσαρεις με τοσο μεγαλη αλλαγη οι δισκοι θελουν πολλεσ τρωφες δε κανει να τρωνε καθε μερα σπιρουλινα και η d 50 ειναι πολυ μετρια τρωφη για μενα και κατι ακομα κατεβασε το ph σιγα σιγα και τη θερμοκρασια στους 30 ολλες οι αρρωστιες που περασες ειναι απο στρες αυτα
|
||||
|
||||
![]()
χαρη η θερμοκρασια για δισκους δεν ειναι απο 28 εως 30;
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο ξερω οτι ειναι μικρο και εχω σκοπο να το αλλαξω στον επομενο μηνα τουλαχιστον στο διπλασιο.Οι αλλαγες ειχα την εντυπωση οτι ηταν καλυτερο για τα ψαρια αλλα μαλλον οχι οποτε θα κανω καθε μερα 20%, ειναι καλη αυτη η αλλαγη ή προτεινετε αλλαγη με αλλη συχνοτητα??? .Απο τροφες εδινα και μοσχαροκαρδια αλλα μου ειπαν μεσα απο το φορουμ να μη ξαναδωσω.Απο τροφες τι μου προτεινεται??Για την θερμοκρασια καθενας εχει την αποψη του και εγω που ειμαι αρχαριος δεν ξερω ποιον να ακουσω......
![]() ευχαριστω! |
|
||||
|
||||
![]()
απο τις ετοιμες εγω δινω της ocean και ειμαι πολυ ευχαριστημενος
|
|
||||
|
||||
![]()
30 μονιμα τους ειχα αλλαζει το μεταβολισμο τους και τρωνε περισοτερο προσπαθησε να ριξεις το ph κατω του 6 και αμα ξανα δεις αρρωστια ελα να μου τρυπισεις τη μυτη
![]() απο τροφες ocean - discus flakes - discus formula pellets - (formula 1 formula 2 - reef αυτες ειναι για θαλασινα αλλα τιs τσακιζουν με μεγαλα ποσοστα πρωτεινης ) - μοσχαροκαριδια με μετρο και μολις ταιζεις και την τρωνε σκουπα και αλλαγη νερου - tetra- tetradiscus - tetrabits θα παρεις και το garlic guard seachem - αν εισαι κοντα στον discus gr εχει κατι καλλες τρωφες του ταν day by day champion και αλλη μια με μοσχαροκαρδια - μοσχαροκαρδια δε το συζηταω απο μανθο στενκερ σπιρουλινα οχι καθε μερα 2 φορες την ευδομαδα ενα γευμα καλα ειναι επισεις εχει και στο φορουμ καλες συνταγες για δισκους κανε αλαγη νερου καθε μερα 20 % δεν υπαρχει καλυτερο ![]() ![]() υγ τωρα ειδα οτι εισαι σαλονικη ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
οκ Χαρη θα ακολουθησω τις συμβουλες σου και θα ψαχτω απο αυριο για τροφες.σας ευχαριστω ολους!!!
------------------------- το ph θελει καποιο ζουμι για να κατεβει στο 6?εκτος απο τυρφη που χρησιμοποιω..το KH μου ειναι 3,5-4 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη savvas27 : 13-06-11 στις 00:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα??? | drak7family | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 08-09-10 22:32 |
Προβλημα με GBA | ErnieBall | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 19-03-10 15:27 |
Προβλημα με C02 | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 05-03-10 22:02 |
προβλημα | gutsi | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 05-09-07 14:27 |
Προβλημα!!! | ΠΟΠΟ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 30-05-06 20:08 |