|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αρθρα και εμπειριες απο αναπαραγωγες υπαρχουν (απο τοτε που ανοιξε το φορουμ), αναλογα το ειδος στις αντιστοιχες κατηγοριες. Και ναι, η λεπτομερεια κανει την διαφορα.
Και οχι, ενα ξερο αρθρο με "τα βασικα" ΔΕΝ θα βοηθησει κανεναν αρχαριο, γιατι για να φτασεις μια αναπαραγωγη στο τερμα της (που σημαινει υγιεις και σωστοι μορφολογικα ενηλικες απογονοι) δεν πρεπει να ξερεις μονο πως ζευγαρωνει ενα ειδος, αλλα και ολες του τις αναγκες. Οσοι βιαζονται, ας διαβασουν και αυτο: http://www.psfe.gr/articles/Repro/repro.html |
|
|||
|
|||
![]()
ο δικτατορ
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως το ¨ξεκαθάρισμα¨ ακούγεται αρκετά βάρβαρο ειδικά για χομπίστες που υστεριάζουν με το παραμικρό και κράζουν όσους κάνουν κάποια λάθη. Δε θέλω να δημιουργήσω αντιπαράθεση αλλα μου κάνει εντύπωση να θεωρουμε θεμητό να ξεκαθαρίζουμε τα μη τέλεια ψάρια. Βεβαια κάποιος θα απαντήσει ότι αν ζήσουν θα ταλαιπωρούνται κτλ κτλ. Ποιοι είμαστε εμεις που θα κρίνουμε ποιος αξίζει να ζήσει και ποιός όχι? Η φύση δε μπορεί να κάνει αυτη τη δουλειά μόνη της?
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι περιμένετε?
Για το ξεκαθαρισμα, η φυση κανει αμεσα αυτη τη δουλεια μονη της...στην φυση. Ψαρια με οποιοδηποτε "ελλάτωμα" δεν εχουν τυχη επιβιωσης. Στην αιχμαλωσια ομως ειναι προστατευμενα και η φυση δεν κανει καμμια δουλεια. Αυτα τα ψαρια μπορουν καλλιστα να κρατηθουν απο τον ιδιο τον αναπαραγωγεα, η να χαριστουν σε γνωστους, με την αυστηρη ομως προυποθεση οτι δεν θα αναπαραχθουν. Πραγμα που δεν ειναι παντα τοσο ευκολο (και να κρατηθουν, και να χαριστουν, και να μην αναπαραχθουν). |
|
||||
|
||||
![]()
Kαθαρά απο περιέργεια. Τι ποσοστό περίπου απο τα νεογνά έχουν κάποιου είδους ανωμαλία?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλη τη πιστει (πρεπει να) γινονται ολα. εγω παντως κρατω μητρωα απο τις αναπαραγωγες μου....κατι σαν αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26021
|
||||
|
||||
![]()
μακαρι πανο μου να λειτουργουσαν ολοι ετσι μ'αυτην την σχολαστικοτητα και ιδιοσυγκρασια που σε διακατεχει!!!
![]() ![]() και μην πω τωρα και μαγαζια που θα επρεπε να δουλευαν ετσι.....αντε γιατι ξεφυγαμε κι απο το θεμα!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψαρια απο επιλεκτικες αναπαραγωγες | theodor72 | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 08-06-11 15:29 |
"Αγριες" αναπαραγωγες | Γιώργος Κ | Δίσκοι | 13 | 14-02-11 00:55 |
Υβριδια - επιλεκτικες αναπαραγωγες - μεταλλαγμενα | Raven | Γλυκό νερό - Γενικά | 104 | 19-09-10 04:47 |
αναπαραγωγες | sifnos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-09 18:03 |
ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΕΣ | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 18:27 |