|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι παρομοιο το site απλα επειδη δεν το βρηκα εδώ μέσα πιστέυω ότι ειναι χρήσιμο..εσυ γιατι μου έδωσεσ το link? καταρχην ειναι σα αγγλικα και δεν έχει πολλες πληροφορίες.τεσπα οποιος θέλει το διαβάζει.ευχαριστω!
|
|
|||
|
|||
![]()
Η μετάφραση έγινε από μεταφραστή;
Γιατί σε μερικά σημεία δεν βγαίνει νόημα!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ηθελα να το βαλω κι αυτο, στο πινακακι δεξια εχει χρησιμες πληροφοριες για τις συνθηκες που ζουν τα helena To αρθρο σου πολυ καλο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο τον μεταφραστη google το αντεγραψα..όντως σε μερικα σημεια δεν ειναι καθαρο θα το διορθωσω και θα το ξανανεβασω..συγνωμη γιαννη την αλλη φορα θα πληρωσω μεταφραστη μονο και μονο για σενα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ Αγγλία που είμαι το σαλιγκάρι κάνει κοντά 5 λίρες το ένα πάνω-κάτω ανάλογα το κατάστημα. Πάντος είναι φοβερο σαλιγκάρι και σε βγάζει από μπελάδες εύκολα.
|
|
||||
|
||||
![]()
"......και πιθανόν να εναποθέτουν τα νεογνά σαλιγκάρια στο υπόστρωμα...."
μαλλον οχι φιλε μου.Αυγα σε τζαμια,πετρες,τοιχωματα γενικα επιφανειες
|
||||
|
||||
![]()
Αθήνα σε ποια μαγαζιά το πουλάνε παιδιά το σαλιγκάρι? Σε 2-3 Πειραιά δεν έχω προσέξει αν το έχουν όταν είχα κατέβει το καλοκαίρι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο pet city Χαϊδαρίου το είχα δει πολλές φορές στο παρελθόν...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω δεν έβλεπα ποτέ στο ενυδρείο αυγά και είχα αναπαραγωγές. οπότε ανάλογα το ενυδρείο εναποθέτουν και στο υπόστρωμα |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω και εγω..δεν ειχα δει αυγα πουθενα και απλα ειδα να περιφερονται μινι helena στο ενυδρειο..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Clea helena | klipitiklopos | Σαλιγκάρια | 3 | 25-04-11 10:41 |
Κανιβαλισμός σε Clea Helena | Stefan0s | Σαλιγκάρια | 1 | 23-11-10 21:17 |
Clea Helena Species Tank | Stefan0s | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 11 | 12-10-10 14:28 |
Γιατί το Anentome (Clea) Helena μου έφαγε μια γαρίδα?? | kilo_me | Σαλιγκάρια | 12 | 01-06-10 01:04 |