|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
μην το αλλαξεις. Απλα αυτό το εξαρτημα που καηκε βαλε καποιο επώνυμο και θα το έχεις για πολυυυυ καιρο !
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Kατω απο το μπλε τετραγωνακι που βλεπεις αμα μεγενθυνεις τη φωτο εδω: http://osmosisaquariums.gr/index.php...emid=1&lang=el ειναι το μπαλαστ. EDIT: Παντως αν βρεθει τροπος να φτιαχτει, με συμφερει και εμενα γιατι θα φτιαξω το καμενο που εχω και θα το βαλω σε ενα 30λιτρο που εχω και καθεται και του ερχεται κουτι... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ειναι αναγκη να μπει μέσα στο φωτιστικό
![]() Όταν θελουμε... ολα γίνονται |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Η λαμπα που εχει ειναι με 4 πιν. 4 βγαζει και ο μαμα μετασχηματιστης και τα εχει επανω του ενωμενα..ανεβαζω φωτο το φωτιστικο μου κομματια να δουμε τι μπορουμε να κανουμε...... Δειτε τις απο κατω προς τα πανω γιατι ανεβηκαν αναποδα... ![]() ------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Μολις εσπασα τη λαμπα..... ![]() Αμα δεν πιανουν τα ατιμα, δεν πιανουν! Παει και τελειωσε... ------------------------- EDIT: Τελικος καμια ιδεα απο καποιον? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 10-06-11 στις 18:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κάποιος που να ξέρει από ηλεκτρολογικά να μας πει κανένα κόλπο;
![]() Τι μπορούμε να κάνουμε με το ballast... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτιστικό | QS-Plan | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 28-12-10 16:51 |
πρόβλημα με φωτιστικό juwel | theodarras | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-12-10 21:18 |
Φωτιστικό led για Rio 180 | Ulver | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 26-04-10 19:43 |
φωτιστικό | KOKOBAS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 19-03-08 16:34 |