|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προτείνουμε λίγο ποιο γενικά κάποια πράγματα για περισσότερη ασφάλεια. Το αν θέλει η όχι μονωτικο το ξέρει στα σίγουρα ένας μηχανικός. Εμείς το βάζουμε για περισσότερη ασφάλεια. Υπάρχει το σκέτο aquamat και το aquamat elastic για την περίπτωση τις λίμνης θέλει το δεύτερο. Το συγκεκριμένο υλικό δε το έχω χρησιμοποίηση ακόμα. Με ότι υλικό άλλο τις isomat έχω χρησιμοποίηση, έχω μείνει ικανοποιημένος. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρησιμοποιήθηκε θαλασσιά άμμο. ![]() Είναι ότι χειρότερο μια και το αλάτι είναι ένα φυσικό διαβρωτικο υλικό. Από την μια προσπαθείς να περιορίσεις τις ρωγμές και από την άλλη έχεις κονιασματα που θα δημιουργήσουν αυλακιές από μονά τους όταν λιώσει το αλάτι. Κακός σου είπανε για θαλασσιά άμμο. Δεν ξερώ τι είναι το ρεβενιξ. ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο νανο θαλασσινο | krispie | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 20-01-11 16:25 |
ΙΔΕΕΣ ΝΑΝΟ | Cornellius | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 30 | 05-09-10 13:14 |
απαντηση στο μανο και οχι μονο... | chrisstam | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 19-01-05 11:37 |