|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
το μηκος ειναι 80cm και το υψος ειναι 50cm. απο φιλτρανση πιστευω ειμαι καλα εχω ενα εξωτερικο eheim professionel 250lt και ενα εσωτερικο eheim aquabal βιολογικο 160lt. Στα ψαρια υπαρχει update εβαλα αλλα 2 cory αρα τωρα εχω 8 ροδοστομους και 5 cory albino. ευχαριστω για τις απαντισεις σας παιδια.
|
|
||||
|
||||
![]()
οι προτασεις του delta66 οσα αφορα τις ψαροσυνθεσεις ειναι πολυ καλες και βγαινει παντα ενα ωραιο αποτελεσμα με εχει βοηθησει και εμενα στο παρελθον!!!
![]() ![]() ![]() ------------------------- καλα θα κανεις να τον ακουσεις!!! ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pantelos : 09-06-11 στις 16:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με μηκος μονο 80 εκατοστα δεν θα "χορτασεις"* τα πηγαινε-ελα των ροδοστομων.....Γνωμη μου αλλαξε κοπαδι βαζοντας π.χ νεον
![]() * ...αλλα ουτε κι αυτοι θα το ευχαριστιουνται
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρρωστοι Ροδοστομοι | Giannis_4 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 26-04-11 02:21 |
Ροδοστομοι με σημαδια | Δημητρης89 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 27-01-11 04:48 |
ροδοστομοι με.....τι εχουν? ΗΕΛΡ | Roussaks | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 18 | 12-10-10 17:15 |
Ροδοστομοι με Αγγελοψαρα?? | Rayden | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 24-11-05 22:27 |