|
|
||||
|
||||
![]()
Τι εγινε τελικα?
Βγηκε κανενα μικρο??? |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι φίλε μου... Δυστυχώς...
Μάλιστα τα καμάρια μου ξαναγέννησαν πριν από λίγες μέρες αλλά τα αυγά εξαφανίστηκαν το 3ο ή 4ο βράδυ... Όμως το καλό είναι ότι τράβηξα μερικά video της γέννησης με την κάμερα...!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε να δούμε κ εμείς..
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα βάλω τις επόμενες μέρες...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψάρια μου έχουν γεννήσει πάλι πάνω στο ξύλο...
τα αυγά όταν άρχισαν να βγαίνουν οι ουρίτσες μεταφέρθηκαν σε άλλο μέρος του ξύλου και από χθες τα μετέφεραν πάλι σε μια γούβα που έχουν σκάψει οι γονείς στην άμμο... Τα ψαράκια έχουν μαυρίσει πλέον και κάνουν καμιά κίνηση κολυμπούν λίγο κανά-δυο και είτε επιστρέφουν είτε τα ψαναβάζει στη θέση τους ο μπαμπάς που είναι ο κύριος φρουρός τους... Ο οποίος μπαμπάς δεν φεύγει από πάνω τους σχεδόν καθόλου... Όλοι την ώρα τα αερίζει... ------------------------- Τα μικρά πλέον κολυμπούν μόνα τους!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Ζηλέψτε!!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη krispie : 27-06-11 στις 14:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε φιλε!
Ξεκινα να ταιζεις με αρτεμια σιγα σιγα.......
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν έχω και πρέπει να φτιάξω ε;;; Με πιάσανε στον ύπνο τα άτιμα... Δεν το περίμενα... ------------------------- http://www.youtube.com/watch?v=-cKVNZ0COBs δεν είναι καλή η ποιότητα... αλλά... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη krispie : 27-06-11 στις 15:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Mikrogeophagus ramirezi ερωτηση. | 6981giwrgos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 23 | 02-10-10 15:46 |
Γέννα Mikrogeophagus Ramirezi! | xontros | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 36 | 08-11-08 03:32 |
Mikrogeophagus Ramirezi με τι? | xontros | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 31-10-08 16:31 |
Mikrogeophagus ramirezi | Juan | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 19 | 13-12-05 23:00 |