|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Το paragon της waterlife είναι τύπου general tonic και δεν συστήνεται συγκεκριμένα για fin rot (αν αυτό είναι το πρόβλημα).
Δεν το έχω χρησιμοποιήσει κι αφού δεν έχουμε και σίγουρη διάγνωση, δεν θα μπορούσα να σου πω βάλτο ή μη το βάζεις. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυριο τελειωνει και η δευτερη εβδομαδα θεραπειας,τα αποτελεσματα ειναι τα ιδια
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε δεν έχω παρακολουθησει 100% το θεμα σου, αλλα διαβασα τα τελευταια ποστ σου.
Μου φαινεται οτι τα έχεις ταράξει λίγο τα ψαρακια με τα διαφορα ζουμια και φάρμακα. Και εγω είχα καποιες αμερικανές κιχλίδες με χτυπημενα πτερυγια κτλπ, και με καλο και φρεσκο νεράκι, με 2-3 ταϊσματα την ημέρα είναι όλα οκ πλεον. Π.χ. η θηλυκή ζεβρα το πανω πτερυγιο της κανει μυτη μεχρι σχεδον το τελος της ουράς, ενω πιο πριν ηταν πολυ μικρο, φαγωμενο. Πιστευω πως καλη ποιοτητα νερου, φρεσκο και καθαρο απο τα διαφορα που έχει μεσα ειναι η λύση. Ρωτησες τον φίλο σου αν έγινε καμια στραβή; Να έπεσε παραπάνω τροφή κτλπ; Τα αλλα ψάρια που δεν εβρισκες τι απέγιναν; Τι φιλτρανση έχεις; Αν συνεχίσει η κατασταση, δεν ξέρω αν θα ήταν σωστο να έκανες θεραπεια σε ολο το ενυδρείο με bactopur μην είναι καποιο παθογόνο... Αυτη η επιλογή θελει σκέψη όμως διότι θα χαλάσει η βιολογια του ενυδρείου και θα θέλει ξανα-στρωσιμο ή μπολιασμα...
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου τροφη δεν επεσε παραπανω!
το φιλτρο γυρναει 1000λιτρα και το νερο τωρα ειναι 80 λιτρα απο τα 200 του ενυδρειου για οικονομια φαρμακου.... οι αλλαγες παλι εβδομαδιαιες ειναι... |
|
||||
|
||||
![]()
ξερει καποιος να μου πει αν πρεπει να σταματησω η να συνεχισω την θεραπεια?
πως καταλαβαινουμε αν η αρρωστια εχει φυγει? το μελαφιξ την σκοτωνει και περιμενουμε να δουμε εαν ξαναβγει ουρα? |
|
||||
|
||||
![]()
και γω αυτην την απορια εχω.........
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι είναι αυτα!!!! | nicpapa | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 23 | 22-01-11 11:27 |
Τι ειναι αυτα? | beat89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 09-01-11 01:14 |
Αυτα τα ψαρακια ταιριαζουν? | greemlin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 08-05-09 22:42 |
Τι ειναι αυτα???? | tazkorinthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 24-02-09 04:53 |
τι ειναι αυτα? | panoscorfu | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 02-01-09 23:12 |