|
|
|||
|
|||
![]()
Όμορφο ενυδρείο, μπράβο σου φίλε μου,
αν θες φυτά όπως η νυμφαία λότους (το κόκκινο πλατύφυλλο) θα χρειαστείς σίγουρα περισσότερο φώς. 2x24 στα τόσα λίτρα είναι πολύ λίγο. Αν βάζεις 100% ωερό από α/ο θα πρέπει να εμπλουτίζεις το νερό με ιχνοστοιχεία. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω φιλε μου το νερο μου ειναι πολυ σκληρο το ph τις βρυσης μου ειναι 8 (Α.Ο δεν υπήρχε οταν το γέμιζα βλεπεις να φανταστείς περίμενε και μια ημερα μισογεματο και λιγο παραπάνω μεχρι να ερθει και να λυσω μερικα τεχνικα μικρο προβληματα) και σαν καινουργιο καθε εβδομαδα θα βγαζω και απο λιγο και θα σημπληρωνω μονο απο Α.Ο μεχρι να το φερω εκει που θελω το ph αυτη ειναι η σκέψη μου το γνωρίζω για τα ιχνοστοιχεια μην ανυσηχεις οσο για τον λοτο θα παρει ποδι καθως ειναι απο αλλη ηπειρο...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πανέμορφο ενυδρείο, σωστός εξοπλισμός
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τιμη μου που σας αρεσει
![]()
|
||||
|
||||
![]()
φανταστικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο το ενυδρειο σου!
|
||||
|
||||
![]()
update στην ψαροσυνθεση με 3 κουκλια Κακατου 1Μ + 2F του Scooby14 να ναι καλα
τα σκαλάρια μαλλον θα τα βγαλω αλλα νανακαρα δεν βλεπω να βρισκω...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λίτρα ανά ώρα | PanosP | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 30-12-10 12:34 |
DIY 300 λίτρα! | gmanes | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 27-10-09 13:40 |
60 λίτρα | Z_X | Nano Reef | 6 | 19-01-08 21:48 |
DIY Co2 σε 400 λίτρα | Carebean pirate | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-06-07 10:09 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |