|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ουπς !
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα ταιζω καθε μερα το πρωι μικρη ποσοτητα τροφησ ετσι ωστε να τρωνε ολα και μεσα σε δυο λεπτα οχι απλα την εχουν εξαφανισει απορω και πωσ δεν μου τρωνε κανα δαχτυλο..κανω αλλαγες καθε μερα περιπου 30 τισ εκατο και βαζω 15 μλ ακουαταν..να κανω μεγαλυτερεσ αλλαγεσ? και να μην ταιζω τοσο πολυ?? απλα επειδη εχω δυο νεογνα γκαπακια προσπαθω να τα ταιζω και αυτα με αποτελεσμα να τρωνε ολα απο λιγο..τα μικρα θα παθουν τιποτα αν ταιζω γενικα μερα παρα μέρα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα μωρά εχουν αναγκη απο τροφή και πρεπει να ταίζονται 3 με 6 φορές την ημέρα. Αναλογα το ψάρι. Αυτό κατα συννέπια φέρνει μεγαλυτερες αλλαγες ή ακομη καλύτερα μικρότερες και πιο συχνές.
Ετσι οπως είσαι τώρα με την τροφη που ρίχνεις οι αλλαγές σου "ακουγονται" σωστές. Επιδή ομως δεν ξερουμε ποσα και τι ψαρια έχεις, το πιο σωστό που μπορείς να κάνεις είναι να μετράς Νο3 (νιτρικά) και να κανεις αλλαγή όταν ξεπερνάς τα 20-30ppm/l. Τα μωρά πάλι είναι ευεσθητα ακομη και σε χαμηλά νιτρικά, Το τελειο για αυτά ειναι να μην υπάρχουν καθόλου. |
|
||||
|
||||
![]()
το νο3 ειναι γυρω στο 15 ισωσ και λιγο πιο κατω και το νο2 γυρω στο 1,5 κανω αλλαγεσ καθε μερα 30% και θα συνεχισω μεχρι να δω οτι πεφτουν κ αλλο..
------------------------- γι αυτο ταιζω τα μικρα μονο 2 φορες την μερα και γενικα εχω παρατηρησει οτι με το που βαζω τροφη εστω και τριμμα τα αλλα αφηνιαζουν και μπορει να στρεσσαρουν τα μικρα και να τα ωγαλουν απο την κρυψωνα τους (πανω απο το φιλτρο διπλα σε νουφαρα) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη faceck : 07-06-11 στις 20:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
15 μερες τρεχει αλλα στις 10 μερες έβαλα μπολι και βιολογικο υλικο απο αλλο ενυδρειο στωμενο..και κανω αλλαγες οπωσ εχω πει καθε μερα 30 τις εκατο..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναλογια τροφης | rocker70 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 15-04-10 20:38 |
Mια βοηθεια εδω...(επιλογη τροφης) | tedy069 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 16-02-10 23:51 |
εμποτισμος τροφης? | Dimi | Ζωοτόκα | 14 | 30-12-07 11:53 |
Μαρκα Τροφησ | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 4 | 02-08-06 13:13 |
επιλογη τροφης | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 14-06-06 21:13 |