|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Μιλάω για τα μεγάλα μοντέλα με τους 4 ή 6 ανεμιστήρες. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ένα 120άρι το έχω. Φυσάει πάνω ακριβώς στο spray bar και ρίχνει μισό βαθμό την θερμοκρασία μέσα σε 10 λεπτάκια. Έχω το μοντέλο με τα 4 φουρφούρια και έχω βάλει και δύο κινεζόνια σε αναμονή για τις χοντρότερες ζέστες.
Θα συκώσω φωτό μόλις πάω σπίτι.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλά αυτά:
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2184 Δύο έχω βάλει, αλλά δεν νομίζω ότι από μόνα τους θα ήταν αποτελεσματικά. Τι να σου πω. Εγώ έχω και αρκετή ζέστη στο δωμάτιο γιατί η μόνωση ήταν άγνωστη όταν φτιάχτηκε το σπίτι. Πάρε τα αρχικά και βλέπεις πως πάνε και ανάλογα κάνεις. Πάντως άχριστα δεν θα σου φανούν.
|
|||
|
|||
![]()
Να ρωτήσω και εγώ κάτι? Τα ανεμιστηράκια πρέπει να δουλεύουνε συνέχεια? Φαντάζομαι ότι θα ρίχνουν τη θερμοκρασία αλλά αν σταματήσουν μετά από λίγο αυτή θα ανέβει πάλι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=51311
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν τα σταματήσεις η θερμοκρασία θα ξανά πάρει τα πάνω της. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με λιγα λογια ανεφικτο.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψυξη | ραφαηλ10 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 30-08-10 00:21 |
ψυξη | VLASIS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 30 | 21-04-10 22:23 |
ψυξη | chris129 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 24-04-07 18:46 |
ΨΥΞΗ | steve_ier | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 03-06-04 19:34 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |