|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω ρε παιδια αλλα εμενα το θειο δεν μου καθεται καλα στο μυαλο για να το βαλω στο ενυδρειο μου
αντιστοιχο σε σιδηρο βρισκουμε?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αφου υπαρχει ολοκληρο seachem potassium. καλιο ειναι. anyway, εγω παντως το βαζω. Θα σου πω αποτελεσματα σε 1-2 μηνες οταν θα εχει γινει ζουγκλα το ενυδρειο μου. Οταν εννοεις αν υπαρχει κατι σε σιδηρο? ειπαμε, υγρο σιδηρο απο την seachem. Seachem Iron.
|
||||
|
||||
![]()
λεω μηπως μπορουμε να βρουμε κατι αντιστοιχο για το σιδηρο οπως υπαρχει για τα υπολοιπα μπας και γλιτωσουμε απο την seachem(τα λεφτα δηλαδη)???
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και διάβασε για την έλλειψη καλίου (potassium) τι μπορεί να επιφέρει στα φυτά. Από εκεί και πέρα στην κρίση σου είναι να κάνεις ότι θέλεις. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και χωρις παρεξηγηση αλλα για αλλη μια φορα δεν απαντας σε αυτο που ρωταω... |
|
|||
|
|||
![]()
Τι ρώτησες; θέλω νε σε βοηθήσω η μάλλον να απαντήσω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι ρωτάς.
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο που ρωτησα ηταν αν μπορουμε να βρουμε σιδηρο, οχι απο την seachem, οπως αντιστοιχα βρισκουμε καλιο κτλ??
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε σκόνη εννοείς; γιατί σκευάσματα έχουν πολλές εταιρίες.
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι οπως βρισκουμε νιτρικο καλιο, θειικο καλιο κτλ
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|