|
Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Η χλωρίδα σαν σημαντικό συστατικό ενός υγειούς υγροβιότοπου. Ενισχύει το έργο της φίλτρανσης και μετατρέπει το χώρο σε μια γωνιά ξεκούρασης του πνεύματος και των οφθαλμών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Η Αννα ειναι ΚΥΡΙΑ ολα μου τα φυτα απο εκει τα αγορασα και ολα οταν εφθασαν ηταν λες και μολις βγηκαν απο το νερο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μου αρεσε πολύ το Black Princess αλλά δεν είχαν και της είπα όταν θα έχει να μου στείλει.Μου είπε τότε οτι θα κοιτάξει να μου βάλει και αυτο από τη δική της σοδιά με τη παραγγελεια μου για να μη πληρωνω ξανα μεταφορικά.
|
||||
|
||||
![]()
Την εχω και ειναι πολυ σκληρό φυτο μονο την εσωσα στο παρα πεντε την ειχαν βγαλει απο την γλαστρα τα κοι και ελπιζα φετος να εχω φυτα και ειχα υποσχεθει της Λουσι ενα αλλα δεν εκατσε (συντωμα θα εχει λουλουδι )
|
||||
|
||||
![]()
Βρήκα σπόρους από αυτά τα νούφαρα...λέω να δοκιμάσω τη τυχη μου...για να δούμε
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ μέσα απο την ψυχή μου!!!
![]() Έχε υπόψην σου και το βιοδυναμικό ημερολόγιο ... ίσα που προλαβαίνεις γι αυτόν τον μήνα!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας και πάλι
Ηθελα να ευχαριστίσω τα παιδια εδώ που μου συστησαν την Αννα απο το www.waysideaquatics.co.uk γιατί τωρα έχω πανεμορφα νούφαρα στη λίμνη μου. Τα συγκεκριμένα είναι Black Princess & Colorado Απολαύστε!!!
|
||||
|
||||
![]()
πω πω ομορφιές!!!!!!!!!! εύχομαι να τα χαίρεσαι για καιρό!!!!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναζητηση νουφαρα | Ryu | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 0 | 21-03-09 01:30 |
ΝΟΥΦΑΡΑ | orionasm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 02-11-07 11:11 |
ΝΟΥΦΑΡΑ | orionasm | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 02-11-07 11:03 |
Μετά από θεραπεία | geokary | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 29-03-07 14:35 |
Λιμνη Και Βατραχοσ Σε Νουφαρα | nendosstelios | Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) | 21 | 28-06-06 08:45 |