|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε από την ανδρός θα την περάσω aqua tank κάπως έτσι λέγεται θα το αφεισω να στεγνώσει.. 1-2 μέρες και μετα θα το πλύνω καλά με πιεστικό σε μέτρια προς χαμιλη πίεση .,,, θα την γεμισω θα την αδιασω ,, κ μετα την γεμισω μια κ καλή... Και θα την αφεισω να λειτουργεισει καμία βδομάδα πριν μπουν τα ψαράκια
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάει να γίνει κάτι καλό...αναμένουμε!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Λόγο πίεσης χρόνου έχω βάλει ένα βαρέλι 300λτ νερό,, με τα φυτά πο θα μπουν μες την πυκνή( με τα γλαστρακια τους) και σαμπ 55λτ με όλο το βιολογικό υλικό υλικό π έχω για την λυμνη (μακαρόνια σερρα 2 λτ, 35 αστερακια βίο chem, 30βιοσφαιρες ,και βελτιοτικο νερού δεν θυμαμε μάρκα) να φτιάξω ελάχιστα τον κύκλο του νερού πριν μπει στην λυμνη νερό,, ααα έχω και 4-5 χρυσό άρα μέσα π μ χάρισαν και δουλεύει μια αντλία eheim 2000compact να τονίσω ότι το σαμπ εναι πάνω από το βαρέλι κ πέφτει το νερό απο ύψος στο βαρέλι για την οξυγονοση του.,,
![]() ------------------------- Ζητάω επειδή είμαι Αθήνα κ τώρα δεν θα ξανά αναιβω οποίος έχει την ευχαρίστηση να μ δώσει κάποιο ψαρακι είτε κλαδεμα απο νουφαρο παπυρο Να επεικινωνησει μαζί μ. Με πμ,,,, ευχαριστώ προκαταβολικά... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη VEZIRAKOS : 05-06-11 στις 20:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ελα να γεμισουμε τη Ναξο λιμνες!!!!!!!!
ποια περιοχη εισαι? στειλε μυνημα με το τηλ σου να τα πουμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
η λυμνουλα ειναι σχεδον ετοιμη.... εχω ομως ενα προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας...
ελεγα να την περασω aquatank για καλητερη μονοση.. ολοι που μ το προτειναν μου ειπαν οτι καλητερο για μονωση ... αλλα δεν ηξερε κανενασ αν θα εβλαπτε τα ψαρια γτ ειναι πολυ δυνατο... οποιον ρωτησα μ ειπε οτι θεωρει καλητερα με την τσιμεντογωνεια.. για να πειασει και λιγο αλγη γτ με αυτο δεν θα πιασει ... και σας ρωταω εσας του επειρουσ σαν εμεενα αλλα και τους ποιο εμπειρους του φορουμ.. τι να κανω να το βαψω η οχι? ------------------------- Παράθεση:
χτες ειμουν σαγκρι στο καφε και μ πες ο κουμερτας οτι τον επριζες να φτιαξει το λυμνακι .. και τον επρειξα και μαλλον θα του το φτιαξουμε... ¨) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη VEZIRAKOS : 09-06-11 στις 17:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
ΣΟρυ φιλε πουριτανε αυτο ενοουσα aquamat ...αλλα το θεωρεις καταληλο?
ειναι απαρετιτο .?? τα μπετα το χοντρο και η τσιμεντογωνεια ειναι με ρεβενιξ και η τσιμεντογωνια μα αμμο θαλασσης... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν δείτε επάνω στο κουτί κάποιου υλικού ότι έχει τις πιο πάνω ιδιότητες, αποφύγετε την αγορά του. Δεν λέω ότι θα έχετε άμεσα απώλειες, αλλά μακροπρόθεσμα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Σε κάποιες περιπτώσεις ενούτοις υπήρξαν και άμεσες απώλειες ψαριών.
|
||||
|
||||
![]()
εβλεπα καποια υλικα για μονωσεις και βρηκα με πολυ καλες προδιαγραφες και μη τοξικο καταληλο ακομα και για δεξαμενες ποσιμου νερου το durostick D1 μιλησα με τον τεχνικο της εταιριας και μου ειπε οτι ειναι καταλληλο
με 3 χερια και καληψη 8m2 ανα 25 κιλα το 25κιλο βγαινει κοντα στα 26 ευρω
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο νανο θαλασσινο | krispie | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 20-01-11 16:25 |
ΙΔΕΕΣ ΝΑΝΟ | Cornellius | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 30 | 05-09-10 13:14 |
απαντηση στο μανο και οχι μονο... | chrisstam | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 19-01-05 11:37 |