|
|
||||
|
||||
![]()
για καθε ανεμηστιρακι πρεπει να βαλω απο ενα μετασχηματιστη??????????????
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο δεν το ξερω. νομιζω πως με καταλληλη συνδεσμολογια μπορεις να βαλεις και παραπανω. Σαν ενα πολυμπριζο ας πουμε...αλλα δεν ειμαι σιγουρος καθολου για αυτο που σου λεω....εγω πχ θα χρησημοποιησω ενα παλιο τροφοδοτικο για pc.
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ έχεις κοιτάξει; http://www.aquatek.gr/vb/showthread....400#post271400
Εμένα με βοήθησε πολύ πάντως (δες και τα λινκ που έχει μέσα) |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα μετασχηματιστη για οσα ανεμηστηρακια βαλεις, απλα πρωτα περνεις ολα τα ανεμηστηρακια, το καθενα γραφει ποσα amber ειναι, κανεις μια προσθεση και πας σε ενα μαγαζι με ηλεκτρολογικα-ηλεκτρονικα και του λες θελω ενα μεταβλητo μετασχηματιστη απο 3-12volt και να συκωνει συνολο τοσα amber, μπορει να σου δωσει να σηκωνει και λιγο παραπανω για ασφαλεια και για να μην ζεστενεται πολυ ο μετασχηματιστης.
|
||||
|
||||
![]()
ποσα ανεμιστηρακια πρεπει να βαλω???????????
το ενυδρειο ειναι 120 λιτρα |
|
|||
|
|||
![]()
2 μεγάλα (12άρια) ή 3 μικρά (8άρια) θα σου φτάσουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε 50αρι καθαρο θα φτασουν 2 ανεμηστηρακια 8αρια!? Αλλα δεν μπορω να τα βαλω κοντα στην εξοδο του φιλτρου λογο σχεδιασμου στο καπακι.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ανεμιστηρακια | linos21 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 11-05-10 16:04 |
ανεμιστηρακια | chris7 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 37 | 20-06-09 09:14 |
ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙΑ?????? | ΜΗΤΣΑΡΑΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 03-07-08 15:29 |
ανεμιστηρακια rpm | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 03-06-08 22:22 |
Ανεμιστηρακια | BECRIS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 03-06-08 17:01 |