|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
το προβλημα μ ειναι γυρω στους 50 ποντους δλδ πρεπει να την βαλω στην μεση της λυμνης...
με τυχων προβληματος μην ανυσησχεις φιλε μ το εχω σκευτει και το χω αντιμετοπισει.. εχω φτιαξει το φιλτρο οπου παει το νερο της λυμνης και βγαινει απο το φιλτρο με υπερχιληση...μεσα στην λυμνη,,, αρα κ σωληνας να σπαει το νερο πεφτει παλι μεσα.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φοτος την αλλη βδομαδα γεμιζουμε...
|
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλο ωραια δουλειά
|
|||
|
|||
![]()
Απο βδομαδας να την γεμισεις φιλε μου αλλα........δεν θα μονωσεις την κατασκευη ειτε με λαινερ ειτε με καποιο μονωτικο??
Αυτο προεχει πρωτα και μετα ολα τα αλλα.
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε από την ανδρός θα την περάσω aqua tank κάπως έτσι λέγεται θα το αφεισω να στεγνώσει.. 1-2 μέρες και μετα θα το πλύνω καλά με πιεστικό σε μέτρια προς χαμιλη πίεση .,,, θα την γεμισω θα την αδιασω ,, κ μετα την γεμισω μια κ καλή... Και θα την αφεισω να λειτουργεισει καμία βδομάδα πριν μπουν τα ψαράκια
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάει να γίνει κάτι καλό...αναμένουμε!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Λόγο πίεσης χρόνου έχω βάλει ένα βαρέλι 300λτ νερό,, με τα φυτά πο θα μπουν μες την πυκνή( με τα γλαστρακια τους) και σαμπ 55λτ με όλο το βιολογικό υλικό υλικό π έχω για την λυμνη (μακαρόνια σερρα 2 λτ, 35 αστερακια βίο chem, 30βιοσφαιρες ,και βελτιοτικο νερού δεν θυμαμε μάρκα) να φτιάξω ελάχιστα τον κύκλο του νερού πριν μπει στην λυμνη νερό,, ααα έχω και 4-5 χρυσό άρα μέσα π μ χάρισαν και δουλεύει μια αντλία eheim 2000compact να τονίσω ότι το σαμπ εναι πάνω από το βαρέλι κ πέφτει το νερό απο ύψος στο βαρέλι για την οξυγονοση του.,,
![]() ------------------------- Ζητάω επειδή είμαι Αθήνα κ τώρα δεν θα ξανά αναιβω οποίος έχει την ευχαρίστηση να μ δώσει κάποιο ψαρακι είτε κλαδεμα απο νουφαρο παπυρο Να επεικινωνησει μαζί μ. Με πμ,,,, ευχαριστώ προκαταβολικά... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη VEZIRAKOS : 05-06-11 στις 20:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο νανο θαλασσινο | krispie | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 20-01-11 16:25 |
ΙΔΕΕΣ ΝΑΝΟ | Cornellius | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 30 | 05-09-10 13:14 |
απαντηση στο μανο και οχι μονο... | chrisstam | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 19-01-05 11:37 |