|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εισαι τυχερος γιατι μενεις στην αθηνα τα μισα μελη του φορουμ ειναι εκει βαλε μια αγγελια ζητω να μου χαρισουν ευκολα φυτα π.χ κερατοφυλλο και υδροφυλλια πολυσπερμα.... και δεν θα χρειαστεις τπτ αλλο ουτε υποστωμα.... ουτε λιπασματα ουτε ιδιαιτερο φωτισμο..... οι περισοτεροι απο μας αν δεν βρεθει καποιος να παρει τα κλαδεματα τα πεταμε
|
||||
|
||||
![]()
η uhu στιγμης οπως και ολες οι *στιγμης* ειναι ακρυλικες οποτε ξεχνα το.Αλλα και με σιλικονη να τα κολλουσες πιθανον και τα ιδια τα διακοσμητικα να ειναι τοξικα
![]() Οπως σου ειπαν βαλε αγγελια και ζητα. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
λες ε??θα δοκιμασω αμεσως τωρα!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για πες μου λιγο πως ακριβως να το κανω αυτο...απο κει πανω που ειστε εσεις θεσσαλονικη κτλπ βλεπω συνεχεια αγκελιες που χαριζουν πραγματα...εδω αθηνα δεν παιζει πουθενα αυτο.....και πιστεψε αν υπυρχε αυτο εδω δεν θα ειχα κατσει με τα χερια σταυρομενα....
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κανει να το βαλω στο ενυδρειο??? | stefanos samos | Γλυκό νερό - Γενικά | 35 | 28-02-11 11:15 |
Κολλα για ενυδρειο | Χαρης Χ. | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 11-07-08 15:00 |
DIY ενυδρειο.Μηπως εχω κανει βλακεια? | Giannis-Patra | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 31 | 23-11-07 16:22 |
Κολλα ΡVC | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 24-04-07 18:55 |
ΚΟΛΛΑ | pamisz | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 27-03-07 22:30 |