|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο λεω κιεγω αλλα εχω δει παρα πολλα.ο περισσοτεροι ζητανε οτι θελουνε.βεβαια δεν ξερω με τα τζαμια τι παιζεται.
------------------------- λοιπον το πηγα στον ανθρωπο στον πειραια,μου ειπε πως το καλυτερο ειναι να μην βγει ο ραγισμενος πατος,γιατι θα χρειαζεται και αλλα πραγματα μετα και θα βγει ακριβο οποτε θα συμφερει περισσοτερο να παρω καινουριο ενυδρειο.μου ειπε ομως πως το καλυτερο ειναι να κολληθει κιαλλο τζαμι κατω απτον ραγισμενο πατο και καποια κομματια σαν νευρα για περισσοτερη ασφαλεια και δεν θα εχει κανενα προβλημα.εκεινος μου προτεινε 5αρι τζαμι για φτηνα και 10αρι για ναναι¨"αθανατο" επειδη το 10αρι εβγαινε τσιμπημενο τον ρωτησα να υπαρχει κατι ενδιαμεσο και βρηκε κομματι να βαλει τριπλεξ οπως μου τοπε,δυο κομματια γυαλι 4χιλ κολλημενα και μονομενα.8 χιλιιοστα τζαμι δηλαδη.του ειπα να το κανει και θα δουμε τωρα τι να πω.πως σας ακουγεται? το παλικαρι εκει μου ειπε οτι ειναι κιαυτος χομπιστας και ασχολειται με κατασκευες και σιγουρα ξερει απο τζαμια πολυ περισσοτερα απο μενα αφου ειναι και επαγγελματιας.και η αληθεια ειναι πως ητανε πολυ εξυπηρετικος που του μιλησα και μου φανηκε καλο παιδι και σιγουρος γιαυτα που μουλεγε.εσας πως σας ακουγεται ομως? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 02-06-11 στις 19:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν και δεν εχω ιδεα απο κωληματα εμενα προσωπικα δεν μου ακουγεται και πολυ καλο...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eμενα τωρα γιατι μου φαινεται οτι αντι για το καλυτερο, σου ειπε το πιο ευκολο;
|
||||
|
||||
![]()
μπορει δεν αποκλειεται.κοιταξε ομως,για μενα δεν εχει διαφορα γιατι κιαυτο το πιο ευκολο εγω προσωπικα δε θα μπορουσα να το κανω.και αν το εκανα θα ειχα αμφιβολιες για την αντοχη του.κιαυτο γιατι δεν εχω ιδεα απο τζαμια.νατανε ηλεκτρονικα η ηλεκτρολογικα δε θα το σκεφτομουνα καθολου να το παω αλλου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο την στιγμη που αυτος σου εγγυαται, οτι και να πουμε εδω, εχει περιορισμενο ενδιαφερον.
Το μονο που μπορω να σου πω, ειναι οτι εγω δεν θα το εκανα...
|
||||
|
||||
![]()
και εγω θα το αλλαζα
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω ρε παιδια θα δειξει.ευχαριστω για τις γνωμες σας,και σορυ που θα το πω αλλα ελπιζω να κανετε λαθος και οι δυο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Η δικη μου ενσταση εγκειται κυριως στο οτι σαν δουλεια, ειναι πασαλειμα, η αν θελεις κουκουλωμα. Και (μιλωντας για εμενα) αποφευγω σαν το διαολο το λιβανι τετοιες δουλειες, γιατι και μονο οτι θα εχω την ιδεα μετα, αρωσταινω... Το ενυδρειο ομως ειναι δικο σου, οπως και το ρισκο. ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΤΟΣ | agge | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 08-01-10 12:30 |
ραγισμα του πατου...βοηθεια! | τζιμακος | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 1 | 06-05-09 22:34 |
πατος ενυδρειου | supermanx | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 04-12-08 12:52 |
πατος απο μπετοφορμ για ενυδρειο!! | johnpalavos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 04-11-07 16:01 |
ραγισμενος πατος ενυδρειου???? | prodigy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 23-05-07 15:06 |