|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
προχθες εστειλαν περιπολικο σπιτι του γιατι νομιζαν οτι καποιος κατουρουσε στο μπαλκονι του!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εαν δεν έχει τι να κανει ο ανθρωπος...
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχω πολυ βαρυ και γεματο 24ωρο...... 10 με 12 ωρες υπνο..... μετα 2 με 3 ωρες ξεκουραση ( απο τον υπνο )!! τις υπολοιπες ωρες απλα καθομαι και περιμενω να ξανακοιμηθω!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
πολυ εντυπωσιακο!!!!!! θα βαλεις ψαρακια;
|
|
||||
|
||||
![]()
εβαλα 3 αρσενικα εντλερς.... το σκεφτομαι να βαλω και θηλυκα αλλα δεν θα ξερω τι να κανω τον γονο απο σεπτεμβριο....
δεν εχω βρει κουνουποψαρα στο ποταμι..... οταν βρω μπορει να βγαλω τα εντλερς και να βαλω ενα χαρεμακι ------------------------- Παράθεση:
ετσι ακριβως!!!!!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη douran_p : 04-06-11 στις 11:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια!!!!!!!!!!!! και θελω κουνουποψαρο αλλα δε....
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν προλαβαίνουμε να πάμε και στους αγανακτισμένους ρε γμτ.......... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γυαλα στο μπαλκονι!! | tsilojohn | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 24 | 30-08-10 00:55 |
Ενυδρειο στο μπαλκονι.... | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 15-12-08 09:37 |
Mini Pond στο μπαλκονι | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 11-02-08 09:19 |
Θα τα πεταξω απο το μπαλκονι τα μανομετρα!!!! | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 15-09-07 17:28 |
Το μικρο μου. | Isidoros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 04-02-05 19:58 |