|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Κι αν ποτέ το άλλαζα πάλι Prime θα έπαιρνα που έλεγε και η διαφήμιση!
1 ml στα 20 λίτρα ρίχνουμε, δεν είναι κάτι που ρίχνουμε σε ποσότητα και θα τελειώσει σε 1-2 μήνες. Ακόμα και των 100 ml. Περισσότερα κερδίζεις με το να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, παρά να αγοράζεις τούρκικα! Φίλε μου Νίκο πάρε ενέσεις ινσουλίνης από ένα φαρμακείο. Είναι διαβαθμισμένες ανά δέκατα του ml μέχρι της χωρητικότητάς τους (1 ml). Αν πας να πάρεις κάτι άλλο και ζητήσεις 1-2 το πιθανότερο είναι να σου τις δώσουν τσάμπα. Έτσι θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για το πόσο ρίχνεις. Α! Ισχύει και για τα λιπάσματα. |
|
||||
|
||||
![]()
το προιον παιδες λεει "Contra-Ichthyo" εχω να το χρησιμοποιησω απο τοτε που πηρα το ενυδρειο(oκτ.2009),το ειχα ξεχασμενο.εγω χρησιμοποιω το ¨"water life".αυτο μου εδωσαν αυτο χρησιμοποιω.δεν το εψαξα πολυ.το ξερετε?αξιζει?
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι αυτό
http://www.waterlife.co.uk/waterlife/haloex.htm είναι καλό και οικονομικό όπως το prime (2,5ml στα 56 λίτρα) ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτο εχω παιδια.thanx to all
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το prime εχει 5ml στα 200 λιτρα (1 στα 40 δλδ)....
http://www.seachem.com/Products/prod...ges/Prime.html
|
|||
|
|||
![]()
Τόσο είναι Μιχάλη. Αλλά πάντα (όπως οι περισσότεροί μας πιστεύω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μήπως εννοείς το Haloex της Waterlife? Καλό είναι και αυτό. Πρόταση μου είναι να χρησιμοποήσεις αυτό και όταν τελειώσει να πάρεις το Seachem Prime.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos. υπερβολικη δοση σιδηρου | Αber | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 05-05-10 17:31 |
υπερβολικη χρηση αντιχλωριου | dinos99 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 06-09-08 01:38 |
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΡΙΨΗ ΑΝΤΙΧΛΩΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | ilias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 09-04-07 23:42 |
βρασμος αντι αντιχλώριο | Θανάσης | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 4 | 20-06-06 12:54 |