|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικο.
Για τα φυτα στα ειπαν. Η ανουμπια να εχει το ριζωμα (οχι απαραιτητα και τα ριζιδια) εκτος βυθου. Οι κρυπτο μπροστα, οι βαλισνεριες πισω. (αν ποτε το σκεφτεις να βαλεις excel, με τις βαλισνεριες δεν γινεται) Αν βρεις christmas moss θα ειναι τελεια αντι για κερατοφυλλο που γινεται καπως χαος. Αν θελεις ευκολο φυτο που παιρνει και λιγο κοκκινο ψηλα για να σπαει η πρασινιλα, προτιμησε τη luwligia repens που ειναι και απο τα ιδια μερη με τα ψαρια(Κ Αμερικη) Για το στησιμο εχω να αντιπροτεινω το ξυλο να το τοποθετουσες αριστερα και κοντα στο τζαμι ετσι ωστε να κρυβει καπως το φιλτρο, οπως και επανω του και χαμηλα σε σκια να δεθει και η ανουμπια, λιγο πιο πανω να το ντυσεις με moss δεμενη με λεπτη πετονια δινωντας τη χωρο να αναπτυχθει (δλδ δεν περιμενεις να τη δεις φουντωτη κλπ με το που τη βαλεις, απλα την κανεις σαλαμακι και απο μεσα πεταει φρεσκα και αναπτυσεται μον της προς τα πανω. Οποτε καλο ειναι να μη δεσεις πολυ ψηλα στο ξυλο) Την πετρα φυσικα μετα απο αυτο, τη βαζεις καπου δεξια. Καλα εβαλες το ξυλο και δεν ακουμπαει ολο στο βυθο. Αληθεια γιατι δεν το παρουσιασες στην κατηγορια με τα ζωοτοκα το ενυδρειο?
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ.Επειδή θα ακολουθήσουν και μερικά πλάτυ, ξιφοφόροι ή μόλυ (εδώ θέλει συζήτηση, θέλω 3 είδη, ποια μπορώ απο αυτά; ), 1-2 apple snail, και μερικές red cherry και amano, γιαυτό είπα να το βάλω εδώ.
|
||||
|
||||
![]()
Κι αυτα ζωοτοκα ειναι
![]() Πλατυ και ξιφο, οχι μαζι. Υβριδιζουν. Οπως μην ανακατεψεις διαφορετικα ειδη πλατυ μεταξυ τους, ή μολλυ μεταξυ τους. Κρατα καθαρα τα χαρακτηρηστικα των ειδων (η προτιμηση μου), .... αν εισαι τυχερος και παρεις ηδη καθαρα ειδη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή με γκάπυ, μολυ, ξιφοφόρους είμαστε καλά;
------------------------- ¶σχετο αλλά μιας και το θυμήθηκα.Στο πετ-σοπ ο τύπος είχε μαζί με τα αρσενικά γκάπυ και ένα μονομάχο.Ταιριάζει ο μονομάχος με τα γκάπυ;
http://kalamata.meteoclub.gr/ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη morfeas2002 : 01-06-11 στις 23:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή αρχή και ωραίο το ενυδρείο σου...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μου φάνηκε παράξενο, γιαυτό το ρώτησα.
Στο ίδιο ενυδρείο επίσης υπήρχαν 4 apple snail, και τα 4 ψόφια!!! ( το ξέρω γιατί τα κοίταξα ένα ένα, μήπως ήταν κάποιο ζωντανό για να το πάρω). Μήπως τα περιποιήθηκε ο μονομάχος;;; Λέω εγώ τώρα!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ένα update μετά απο σχεδόν 3 μήνες λειτουργίας.
4 guppy (1m-3f), 5 platy (2m-3f), 2 f ballon molly, 1 f black molly, 2 apple snail και καμιά 20αριά μωρά guppy και platy. Και απο φυτά 4 βαλισνέριες, 2 bacopa caroliniana, 1 anubia nana, 2 anubia barteri, 4 κρυπτοκορίνες, 1 microsorium. Και 3 νέες φώτο ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου ενυδρείο | Θοδωρής Κατερίνα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-12-08 20:45 |
Το πρώτο μου ενυδρείο!!!!!!! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 29-12-08 19:07 |
Πρώτο ενυδρείο | ΜΗΤΣΑΡΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 56 | 03-07-08 09:46 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | etomis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 25-06-08 22:18 |
το πρώτο μου ενυδρείο | linecp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 30-12-07 11:24 |