|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ακουγετε πως είναι απο τα δυσκολα ψαρια...
Ο Σπύρος πρεπει να έχει, θα μας πει αυτος Κοιτα το και εσυ αλλα παραλληλα ψαχνε και για κατι αλλο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φαινομενικα φαινεται να ειναι δυνατον, αλλα απο τη δικη μου πειρα δεν ειχα τελικα καλα αποτελεσματα.
Απωλεια του θηλυκου ψαριου απο το κυνηγι για ζευγαρωμα ή τη φυλαξη των αυγων, με ζευγαρι που ειχε αψογη "συνεργασια' σε πιο ευρυχωρο ενυδρειο. Δεν ξερω τι θα πουν κι οι αλλοι.
|
||||
|
||||
![]()
Μολις στρωθηκε το ενυδρειο και αυριο μεθαυριο θα κανω την μεγαλη αλλαγη νερου και θα βαλω ψαρακια. Αν καποιος εχει να προσθεσει και κανενα αλλο ειδος ψαριων περα απο τα παραπανω, ευχαριστως....αντε να αποφασισω τωρα......
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε μερικά αρσενικά γκαπάκια με ωραία χρωματα να τα βλέπεις και να τα χαίρεσαι! Βάλε και καμια γαριδούλα μετά από κανα δίμηνο και είσαι οκ!!! (Σιγά μη σου πρότεινα άλλα ψάρια....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
είσαι γκαπομαμα Χρυσα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ω ναι!!!!!!! Και τα αγαπώ πολύ τα γκαπάκια μου παρόλο που κάποιοι τα βρίσκουν βαρετά!
|
||||
|
||||
![]()
Ε οχι και βαρετά τα γκαπάκια!!!!!
Η γυναίκα μου τα βρήκε μικρά στην αρχή αλλά τώρα τα συνήθισε και τα χαζεύει... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προτασεις | zapatas | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 04-01-11 10:24 |
τι ψαρια βυθου ταιριαζουν μαζι με ζωοτοκα ψαρια? | gemen | Ζωοτόκα | 26 | 09-04-10 23:59 |
μεταχειρισμενο ενυδρειο! βοήθεια με φιλτρο και ψαρια παρακαλω.. | stred | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 11-01-10 22:27 |
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΑΡΙΑ | CHRIS4204 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 04-06-07 11:17 |
προτασεις για ψαρια | thanky | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 27-05-07 01:42 |