|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
h polysperma ήταν σε emersed πριν μπει στο ενυδρείο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι! Στο ενυδρείο μου ήταν βυθισμένη κανονικά. Μάλιστα μεγαλώνει πάρα πολύ γρήγορα και κλαδεύω κάθε εβδομαδα!
|
|||
|
|||
![]()
ειναι τρομερο φυτακι! Το έχω σε 48w με λιπασματα στα 40 λιτρα και παει σφέρα και σε 16 βατ σε 30 λιτρα χωρις λιπασματα και παει αργα αλλα ειναι σε καλυτερη κατασταση αποτι στα πολλα βατ !
Τωρα κανω πειραματα emersed... ειδομεν εκει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Ναι εχω βαλει λιγη μπροστα να βγαλει ριζες καλες και μετα τη μετακινω πισω. Απλα δεν μπορουσα να φυτεψω πισω και αλλο μιας και εχω βαλει σε πολλα σημεια και φοβαμαι μη βγει η καμπομπα που απο οταν την πηρα, οταν εβγαλα το μπαμπακι δεν ειχε ριζες ακομα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 31-05-11 στις 01:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Έγώ με τρία αρχικα κλωνάρια έχω βάλει σε δυο ενυδρεία! Αν κόψει λίγο τις κορυφες δε θα είναι καλυτερα;;;;
------------------------- Οκ τότε... Πάντως η πολυσπέρμα βγάζει γρήγορα ρίζες. Πες μου ότι έδωσες τα κλωναρια με τις ριζες και φύτεψες μονο κλαδεματα, να τρελλαθώ!
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpoumpoula : 31-05-11 στις 01:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φυσικα και ΟΧΙ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είπα κι εγώ................................
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα ειναι καλυτερα τελικος αμα κοψω λιγο τις κορυφες ή να τα αφησω ετσι λιγο να δουμε πως θα πανε?
Edit: Το φιλτρακι που βλεπετε μπροστα αριστερα θα φυγει σε λιγες μερες...εχει μεσα μονο ενεργο ανθρακα να μαζεψει καμια βρωμα αν υπαρχει...(εχω διαβασει οτι ανθρακας με φυτα δεν παει ή δεν χρειαζεται, ισχυει? Το εχω αφησει μεσα με ανθρακα οπως λεω το φιλτρακι μπας και εβγαζε χρωμα η ριζα, που δεν εβγαλε τελικα και ακομα το εχω για μεχρι να φυτεψω και τα τελικα φυτα για αρχη μιας και σηκωνεται λιγο χωμα να μαζευει βρωμια εαν υπαρξει...) το αλλο που θα υπαρχει μονο σαν φιλτρο ειναι το eheim 2041 που μεσα στο ενυδρειο μπαινει μονο η αντλια του η οποια θα ειναι ευκολο να κρυφτει με φυτα.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαφορά hair algae από silk algae | el.stel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 28-03-11 19:25 |
Cladophora algae καμια ιδεα? | chris z3 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-12-10 21:31 |
Cladophora Algae | Eric | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 23-04-10 13:56 |
cladophora | andreas213 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 25-11-09 19:40 |
Algae, algae prevention, algae eaters, | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 05:36 |