|
|
||||
|
||||
![]()
τα φωσφορικα πρεπει να ειναι κατω απο 1, τα απομακρινεις με αλλαγες νερου η με αποροφητικα φωσφορου, οι περισσοτεροι προτεινουν αλλαγες νερου
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιο 1 εχει φτασει πανω απο 1,8
|
|
||||
|
||||
![]()
τοτε κανε πιο συχνες αλλαγες νερου, εγω πιο παλια ειχα χρησιμοποιησει αποροφητικο της seachem με πολυ καλα αποτελεσματα μπορω να πω
|
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον θα χρειαστει να τα κανω και τα δυο γιατι ειναι πολυ ψηλα
------------------------- Βλέπω έχεις 260λτρ με δίσκους πως καταφέρνεις να έχεις χαμηλό ph. Σε ρωτώ γιατί θέλω να βάλω δίσκους και αγγελόψαρα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη OLYMPIC : 28-05-11 στις 16:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
με χρηση α/ο
|
|
||||
|
||||
![]()
συγνώμη
έχεις φωσφορικά και δεν έχεις τα υπόλοιπα όλα αυτά την ίδια πηγή δεν έχουν? δηλαδή τροφή και οργανικά απόβλητα απο τα ψάρια? |
|
||||
|
||||
![]()
Αξίζει τον κόπο για 600αρη ενυδρείο ? γιατί έχει μεγάλη αποβολή νερού 1 μέρος από όσμωση 4 βρόμικο
|
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα στο waterwaves εχει νομιζω και πιο οικολογικες
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ειναι?Καλο η κακο? | Nikos! | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 11-01-09 17:08 |
Ούτε ίχνος ΝΟ2-ΝΟ3 | ioannist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 04-08-07 07:01 |
Πρασινη Ηydra Καλο η κακο? | Stilatos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 12-06-06 00:52 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |