|
|
||||
|
||||
![]()
με ψάρια και με τάισμα δεν γίνεται να μην μετράς τίποτα...........
τι τέστ έχεις? υπάρχει η περίπτωση να είναι ληγμένα ε....... ή να μην περιμένεις να αναπτυχθεί το χρώμα ή να μην ανακατεύεις καλά μερικά τέστ θέλουν χρόνο ωρίμανσης ή πολύ γερό ανακάτεμα...... |
|
|||
|
|||
![]()
Τι ψαρια; τι τεστ; τι φιλτρο εχεις; δωσε στοιχεια ...δεν γινεται να μαντευουμε..
Μεσα σε αυτες τις 22 μερες, μετρησες ποτε οποιοδηποτε απο τα 3 σε καποια ποσοτητα; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Να δοκιμάσω και τεστ από άλλη εταιρία η κάνω λάθος στο στρώσιμο? Δεν μου στέκουν όλα αυτά που βλέπω σε σχέση με αυτά που διαβάζω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη OLYMPIC : 28-05-11 στις 15:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρεψου πρωτα οτι μετραας σωστα....
|
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτήσω και κάτι άλλο ο φώσφορος ανέβηκε στα ύψη είναι επικίνδυνο για τα ψάρια και τι να κάνω να τον ρίξω
|
|
||||
|
||||
![]()
τα φωσφορικα πρεπει να ειναι κατω απο 1, τα απομακρινεις με αλλαγες νερου η με αποροφητικα φωσφορου, οι περισσοτεροι προτεινουν αλλαγες νερου
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιο 1 εχει φτασει πανω απο 1,8
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω της JBL TESTLAB όσο για το ανακάτεμα παρά πολύ αλλά έχει πολλή ίζημα δεν λιώνει με τίποτα .Αυτός λέει 1λεπτο όσο και να το κουνώ τίποτα .Δεν βρίσκω ημερομηνία λήξης αλλά τα αγόρασα πριν 20 μέρες .Τι να μην πηγαίνει καλά εδώ και τα ψάρια τα έχω βάλει περίπου 10 μέρες
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτή η σκόνη θέλει χτύπημα καλό-θα διαλυθεί τελικά
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ειναι?Καλο η κακο? | Nikos! | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 11-01-09 17:08 |
Ούτε ίχνος ΝΟ2-ΝΟ3 | ioannist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 04-08-07 07:01 |
Πρασινη Ηydra Καλο η κακο? | Stilatos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 12-06-06 00:52 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |