|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτό μου είχε διαφύγει....
ότι οι άλγες αρέσκονται στο διοξείδιο νόμιζα ότι με το διοξείδιο γλυτώνεις απο τις άλγες γιατί πατάνε γκάζι τα φυτά στην κατανάλωση των θρεπτικών ενώ οι άλγες δεν χρησιμοποιούν διοξείδιο και έτσι μένουν "πίσω" απο τα φυτά σε ανάπτυξη |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν εχεις και επαρκη λιπανση,τα φυτα δεν θα πατησουν γκαζι και θα το εκμεταλλευτουν οι αλγες...Ξεκινα σιγά σιγα και βλεπεις.
|
||||
|
||||
![]()
τώρα έχω το σωλληνάκι ακριβώς στην αναρρόφηση του κυκλοφορητή και έχω πολύ πολύ μικρές φυσαλίδες παντού μέσα στο ενυδρείο......σχεδόν σαν μπουκάλι perrier είναι το ενυδρείο μου
θεωρώ ότι έχω καλή διάχυση αλλά υπάρχει μία μικρή οπτική υποβάθμιση θα έλεγα αυτό στο λίνκ που παραθέτεις.......πολύ απλό για DIY μου φαίνεται απ την μία μπαίνει νερό - απ την άλλη βγαίνει- έχει και μία είσοδο για το αέριο και μπαλίτσες που κάνουν το νερό να κινείται αλλορόσαλλα προς όλες τις κατευθύνσεις για να γίνει το ανακάτεμα αερίου/νερού καλά τα λέω? έχει κάτι που μου διαφεύγει? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι ναι
Για DIY δεν είναι DIY εννοείται-είδα την τιμή αλλά σαν να φτιάχνεται εύκολα μου φαίνεται...... αυτά τα μπαλάκια τα έχω ξαναδεί -πως τα λένε? ------------------------- http://www.aqua-medic.com/products/d...actor_1000.pdf διαβάζοντας το εγχειρίδιο χρήσης του ανακαλύπτω ότι είναι το επόμενο DIY project μου!!!!!!!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikrosaquaristas : 28-05-11 στις 19:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καπου στο φορουμ το εχει φτιαξει παλιοτερα.... Για κανε μια αναζητηση....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση? (περι ιχθυοφόρτισης) | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 19-01-09 20:38 |
Ερώτηση περι "μπουμπουνίσματος" CO2 | kostasthess_ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 22-05-08 15:52 |
Ερώτηση περι αρτέμιας | AXEL | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 09-05-08 02:05 |
Ερώτηση περι metal halide λαμπτήρων | johnny98130 | Φωτισμός | 14 | 22-01-07 22:31 |
Κατασκευή συστήματος ελέγχου ενυδρείου | Stathis | Λοιπός εξοπλισμός | 11 | 17-03-04 14:22 |