|
|
||||
|
||||
![]()
ενα καλικο και τον συγχωρεμενο τον κογκολεζο...
η πετ σοπου μου ειχε πει οτι μπορουν να συμβιωσουν ανετα μαζι... ειχα διακρινει προβληματα μεταξυ τους και θα τα χωριζα πειραματικα μεθαυριο που θα ειχα χρονο... |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως σου ειχα πει και απο κοντα...ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν ακουμε τους πετσοπαδες...ΠΟΤΕ.
Καλυτερα εδω μια ερωτηση και ενα γουγλινγκ... |
|
||||
|
||||
![]()
Σε πόσα λίτρα συμβίωναν τα ψαράκια σου;;;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα 40 λίτρα είναι λίγα όταν τα ψάρια δεν τα πάνε καλά! Ο αδύναμος δεν έχει τρόπο να αποφύγει την επιθετικότητα του ισχυρού ακόμα και αν υπάρχουν κρυψώνες.
Τα ψαράκια σου θεωρώ πως ήταν νεαρής ηλικίας (άρα και μικρά σε μέγεθος) και γι' αυτό δε λέω πως γενικά είναι πολύ λίγα για δύο χρυσόψαρα...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα το ψαρακι ...
![]() 1) Αμμωνια ειχες? 2) Τι θερμοκρασια? 3) ΝΟ2, ΝΟ3?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2) Θερμοκρασία κολλημένη στους 29... Κάνω εδώ και μέρες απέλπιδες προσπάθειες να την ρίξω αλλά μάταια... Βοηθήστε με σε αυτό 3) Αυτά είναι τα νιτρικά; Δεν τα έχω μετρήσει ακόμα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαρι,αλλα τι ψαρι?!?!?! | water_turtle_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 06-02-10 01:14 |
τι ψαρι...?? | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 67 | 28-10-08 19:00 |
Νεκρο ψαρι... :( | Αγγελος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 08-01-08 16:03 |
τι ψαρι ειναι; | Mary-z | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 06-12-07 12:15 |
Tι ψαρι ειναι ;;; | george | Malawi | 26 | 26-09-03 00:03 |