|
|
||||
|
||||
![]()
ΑΝ θέλετε να δείτε μερικά μικρά σαλιγγαράκια, βγάλτε το μεγαλυτερο μέρος του τσαμπιου και αφηστε λίγα αυγά και μερικά μπορεί να βγουν.
Ένα ενυδρείο με 300 apple snail, δε νομίζω ότι είναι επιθυμητό........ |
|
||||
|
||||
![]()
εγω επιτελους καταφερα και τα αφαιρεσα σχεδον ολα. περιμενω να μεγαλωσουν καποια που εχουν μεινει, λιγο ακομα ωστε να μπορω να τα πιασω. και ευτυχως κρατησα σε ισορροπια το συστημα.
|
||||
|
||||
![]()
το προβλημα δεν ειναι να τα πιασει καποιος, αλλα τι να τα κανει αφου τα πιασει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε εμενα παντως απο ενα τσαμπι βγαινουν πολυ λιγα γιατι τα περισσοτερα μαλλον ξερενονται! Εως τωρα δεν εχει μεγαλωσει κανενα εκτος απο τα 2 golden apple snail που ειχα αρχικα!
|
||||
|
||||
![]()
Κατάλαβα: βάζω τηγάνι!!!
![]() ------------------------- Βρήκα κι άλλα 2 τσαμπιά!!! Τα απομάκρυνα όλα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη amangos : 27-05-11 στις 10:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κατά την γνώμη μου, έκανες την καλύτερη δουλειά.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βαλ'τους μια τηλεοραση να ασχολουνται με κατι αλλο
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα Bumble Bee Horn Snail | AQUA PURA | Σαλιγκάρια | 12 | 10-07-10 13:26 |
Anentome helena μαζι με aple kai zwbra snail. | tonisgr | Σαλιγκάρια | 22 | 22-05-09 13:34 |
Γέννα aple snail η κατι αλλο? | tonisgr | Σαλιγκάρια | 5 | 12-03-09 22:08 |
προτιμιση aple snail | zissis | Σαλιγκάρια | 5 | 24-02-09 20:02 |
aple snail σε αλμυρο??? | tonisgr | Σαλιγκάρια | 5 | 20-02-09 12:09 |